O1Anne Ffak atak dönemi yada diş çıkarıyorlar belkide desteksiz uyumak istiyorlsr artık bi sıkıntıları var elbet😊🌺
mamiyin Ffak 18 aylık, anlıyordur canım 1.5 yaşında diyorsunuz. Ağlasın biraz sonra sakinleşiröeye çalışın ama atarınızdan vazgeçmeyin
O1Anne mamiyin demesi kolay her bebek aynı olmuyor mesela az önce kızıma gel uyyalm dedim uzandım saçımı çekmeye geldi kafasını yastığa koyu kaldırıyor geri oyuna dönüyor
mamiyin O1Anne bizimkinde yapıyor kalkıp çıkmaya çalışıyor ama ben direniyorum. Sabırlı kalmaya çalışıyorum ilk günler 1.5-2 saat kaldım yanında uyusun diye
mamiyin O1Anne sabırlı ol, götür odasına yat yatağına,gelmesini bekle odada dolansın bişey olmaz ama gelir. Allah yrıdmcınz olsun valla çok zor , kendim de yaşıyorum ama kararlıyım ben sizde olun
fatma1407 Bende ikizlerimi ayakta ve beşikte sallardım karanlık perde yaptırdım ilk başta 2 saate yakın uyumaya geçerdik 1 hafta 10 gün sürdü şimdi cok şükür en fazla yarım saat perdeyi kapatıyorum telefondan piş pişi açıyorum kendileri uyuyorlar bende yanlarında uzanıyorum onlar uyuduktan sonra kalkıyorum dene pes etme
O1Anne fatma1407 yok canım biizmki uyumuyor enzirdim gözünü kapadı yatağa koyunca uyandı yine ağlıyor şimdide 😭
fatma1407 O1Anne odasında yatagında uyut ağlasın bir sey olmaz piş piş aç hiç seslenme pes etme o pes eder biraz inatlaşacaksın ki oda vazgeçsin hatta biraz sesini yükselt yat kızıyorum küsecem sana diye arkanı dön uyumuş numarası yap 😂😂 ben o 10 gün içinde neler yaşadım anlatamam ama şu an keyfini sürüyorum çok şükür darısı sana inşallah