5656 morsevenanne9 geçti bizim inşallah sizinde geçer biran önce 💗 şimdi keyfiyetten ağlıyor saat fark etmeksizin 🤯😄
gozdegunduz morsevenanne9 son3 gündür aynı sorunu yaşıyorum 1 ay 12 günlük bebeğim akşam 8 10 11 arası sebepsiz ağlıyor memede kavga ediyor falan asla durmuyor napacağımı şaşırıyorum artık
morsevenanne9 gozdegunduz aynısı benim durumda gazını falanda çıkartıyoruz ama illa yapıyor o saatlerde yeni başladı bu durum inşallah geçer çabuk
Nonim morsevenanne9 Benim oğlum da aynıydı muhtemelen kolik bizim Akşam 9-11 ağlar hiç susmazdı hiçbir şekilde susturamazdık saat 11 de şıp diye uyurdu hiçbir şey olmamış gibi şükür şimdi 4.5 aylık geçti sabretmen lazım yapabiliyorsan çarşafta sallayın Ya da çingene beşiği gibi bir şey iyi geliyo
morsevenanne9 Nonim sallıyoruz ayaklarımda felan sallıyorum beşiği var ama yok illallah demiyor illa 8 olucak ozaman uyuyor
mamiyin morsevenanne9 çıkartıyoruz dikince gazı bitmiyor maalesef. O saatlerde çok ağladığında yüz üstü bırakın sizin kontrolünüzde tabi, asla gözünüzü ayırmayın şortuna hafif masaj yapın poposunna pıt pıt vurun. Eminim ki çok gazı vardır ve açtır
Nonim morsevenanne9 valla doğrudur Allah yardımcın olsun yıpratıcı bir süreç Çok iyi anlıyorum seni biraz sabret geçiyor Üç ay dolunca gaz sancıları bitince bu olay azalarak bitiyor
morsevenanne9 mamiyin sanmıyorum emziriyorum baya emiyor çünkü bilmiyorum mememde bir süre sonra uyuyor zaten
Abaegrk morsevenanne9 yabancılar buna cadı saati diyormuş aynı benim bebe de öyle. Uyuyorsa uyanır açsa mama içmez hiç bı şekilde susmadan bağırıyor. 2 3 saat sonra da hiç bişey olmamış gibi gülücükler saçıyor
morsevenanne9 Abaegrk 🤦♀️😅 yandik ozaman yeni yeni davranışlar çıkıyor ortaya çok değişik çabuk biter inşallah