LivaLiva Menenjit aşılarının fiyatları hakkında bilgisi olan var mı aceba 3. Dozu yaptırdık son bir doz kaldı anca aklıma geldi fiyatını öğrenmek bazı arkadaşlarım benim yaptırdığımın yarı fiyatına yaptırmış dozları mı farklı bilmiyorum
Pinkbery LivaLiva iki tip varya bitanesi dhaa pahalı. Diğeri onun yarısı kadar . Yada arkadasların özel sigortası falan olabilir mi. Bexero olan 460 küsur nimenrix olan ise 270kusur falan tam bilmiyorum şuan fiyatları. Ondan dolayı karışıklık yasıyor olabilirsin.
stern LivaLiva nimenrix 2 doz vurulduk. Ücreti en son 284₺ydi, bu hafta sonu yaptırdık. Bexsero 400₺ küsürdü. Ondan da 2 doz vurulduk.
Martannesi03 Serenkoc33 690 mii.. Kaçıncı doz Bi yarın 2.dozu olcaz ilk doza 404 lira verdim de oha dedim 690 ne ya
LivaLiva Serenkoc33 690 da baya çokmuş ya bu fiyatı ilk defa duydum 250 ye yaptıran da olunca kafam karıştı 🤷🏼♀️
Pinkbery bglm ıkısınıde yaptırabilirsiniz. Hangi aylarda olacagına doktorunuzla konusup bilgi alın mutlaka 😊
Serenkoc33 bglm ilk doza o kadar verdik. Hangisini yaptırdığımızı bilmiyorum doktorumuz kafasına göre yaptı sanırım🤷🏼♀️☺️
Ecmayz Nimenrix ilk dozunu eczanede 200 kusure almistim Ikinci dozuda o fiyatta olmicakmi yani? Niyesizinkiler boyle pahali kizlar
Serenkoc33 Ecmayz eczaneden alındığını bilmiyordum. Tecrübesizlik pahalıya patladı sanırım☺️ Doktorumuzun özel kliniği var orda yaptırdık acaba bi de ekstra para mı alıyor anlamadım. Bu arada muane ücreti dışında aşı parası denilerek 690 alındı
LivaLiva Super_anne3434 bizde 450 veriyoruz doz basına sanırım bu civarlarda hep ben arkadaşlarım biz 250 yaptırdık deyince bi kafam karşıtı da teşekkürler