Sadece görüşlerinizi merak ediyorum bu konuyla ilgili. Kendi kendime olabilir de diyorum olamazda. Çok aradayım bu konuyla ilgili düşünce bakımından. Benim iki oğlum var, önce hayırlısını dilemekle birlikte kız evlat şu hayatta en çok istediğim şeydi. Rabbim nasip etmedi. Evet yaşım genç ama ikinci hamilelik ve doğum o kadar zor geçti ki. Sanırım bu seferde kız olacağına emin olsam son kez kalkışırdım. Tabii ki hayırlı evlat olmanın cinsiyetle ilgisi yok, ama benim annem çok zor şeyler yaşadı. Biz onunla arkadaş gibiyiz, ben evin tek kızıyım diğer iki oğlan kardeşim hiçbir zaman umursamadılar. Ben evli halimle o evde yaşamıyorken bile her zaman daha fazla yanında oldum. Bilinçaltımda bu vardır belki. Her kız evlat annesine bu şekildedir düşüncesi, ama tabii ki de değil. Bilmiyorum, sizce benim durumumda olup üçüncüsü için böyle bir yönteme başvurmak etik mi? İlk çocuğum olsa da acele ediyor olsam tamam ama sonuç itibari ile üçüncü sezeryanm olacak, çok bir çocuk şansım da yok. Böyle düşününce bu şekilde tıbbi bir olanak varsa benim durumumdaki kişiler için çok iyi diyorum. Fakat Rabbin işine karışmış olma duygusu da korkuma ekleniyor. Sizin düşüncelerinizi merak ettim. Şimdiden teşekkürler.
Not; lütfen her şeyi bilen tayfa çocuklarımı sevmemekle suçlamasın. Benim Oğullarım şimdiden bir kız evlattan çok daha merhametliler. Öyle yetiştirdim çok şükür. Anlatmak istediğim çok farklı bir şey. Benim durumumda olanlar beni anlar bence.