SAM230223 Bebeğimin ıkı dişi yenı patladı blendırdan gecince yiyor nasıl alıştırabilirim veriyorum ufak ağzına azıcık yiyip öğürüyor sız neler yaptınız
berikomoms SAM230223 hiç kısıtlamadım 5 aylıktı eline elma verirdim kontrolüm altındayken kemirirdi onu hiç blender kullanmadım
Mertveannesi2211 SAM230223 bende tek iken blend ediyordum korkudan ama eşim varken blender yerine çatalla eziyordum püre gibi olmasın diye daha diri bırakıyordum şehriye çorbası ile de taneli yemeye daha çok alıştı
SAM230223 Mertveannesi2211 çok teşekkür ederim benımde şehriye çorbası aklımdan geçti korkuyorum öğürmesin diye işte
handemiyy SAM230223 dişi çıkmadan önce tavuk bile yiyordu hep pütürlü verdiyseniz yemek yemeyi öğrenememiştir
Hicran12 handemiyy evet benım kızımda 10. Ayına gurıcek saha yenı mınık dişi var ama tavuk falan herşeyi yıyor cok şükür
P2044 SAM230223 Hiç zorlamadım bebeğim nasıl istiyorsa öyle devam ettim ve 1, 5 yaşına kadar katı besinleri red etti bende üzerine gitmedim nihayetinde mamayla beslenen çocuk yok etrafta ve bir şekilde hazır olunca sevecekti öyle de oldu şu an da elma kıyma köfte kek kurbiye zeytin ceviz aklına ne gelirse hoşuna ne giderse herşeyi ama herşeyi ogurmeden yiyor , ogurmesi bence ciddi anlamda rahatsız olduğunun kanıtı ve hazır olmadığının da aynı zaman da . Onlar o kadar akıllılar ki herşeyi kendi saatlarine göre ayarliyorlar. Şu an da 19 aylık bu arada . Dene ama ısrarcı olma derim .
SAM230223 P2044 çok teşekkür ederim bebeğim baya hareketli kilo alını duraksadı bu sekılde beslenemıyo gibi geliyor
Endmzakyol P2044 ben 6 aydan itibaren hem BLV yöntemi hemde katı yedirmeye çalıştım eline havuç salatalık ekmek verdim ama nafile çiğneme yapiyo ve yutması gerekirken dışarı atiyo hala aynı şekilde devam ediyo bir türlü ogretemedim sıvı gıdaları çorba yoğurt vs yiyo sıkıntı yok bende sizin gibi sabırla beklicem inşallah şu anda 1 yaşında ❤️
cascade06 P2044 katılıyorum. Biz 15 aylık olduk. Asla blender kullanmadım cam rende ve çatalla ezdim tel şehriye çorbası içer bayılır daha yenç yeni bir ikş tane taneli alıyo ağzına. Eline ver demişler eline versem tiksinip attı hâlâ öyle. Ve öğürme değil her taneli denemede kustu çocuk boğulacak gibi oldu. Ki çok dikkatliyimdir. Bende saldım artık eninde sonunda yiyecek nasılsa
Nacikkk P2044 benim oğlum da 8. Ayda ve ne verirsem öğürüyor bende sizin gibi düşünüyorum daha hazır değil o ne zaman isterse o zaman yer diyorum ama çevre baskısı beni deli ediyor ne yapabilirim yani istemeyince yemeyince en son bana kimse karı gıda hakkında bişey sormasın dedim ne zaman isterse o zaman yiyecek inşallah zorlamıyorum hiç
Gzdnr17 SAM230223 ben direk çatalla ezerek vermeye başladım blendır cam rende hiç Kullanmadım 14 aylık ikizlerim 7. Aylarından beri kendileri yiyor Çatalla ezerek başlayabilirsin 🙏🏾
byp Gzdnr17 benim anlamadım siz hiç vermiyor musunuz? Benim kide yiyor ama bende yediriyorum çünkü kendi yediği doyurmuyor
Cansk SAM230223 benım kızım 5 gğn sonra 8 aylık olucak ek gıdaya basladııgmdan beri tamemen püre yapmadım genelde pütürlü yaptım huharsa pişirdigm gıdaları catallar ezerek verdim. Suan pancake bebek köftesi omlet minik minik verdiigmde yiyor sorun yok öğürdüğü zamanlar elbette oluyor buda cok normal hic müdahale etmiyorum zaten yumuşak seyler bogazında kalacak seyler degıl.
ipek-hbb Cansk benim bebeğim de birkaç güne kadar 8 aylık olacak çatalla ezilmiş püre, pankek, omlet vb dışında pütürlü ne verebilirim, mesela tavuk, et vs veriyorsanız ne şekilde veriyorsunuz
1anne1bebek___ SAM230223 ek gıdaya başladığımda hep çatalla ezerek verdim hazır mamalar dışında püre vermedim başlarda öğürdü tabi normal olarak ama hiç korkmadım çünkü ilk defa farklı şeyler yemeye başlıyor ve buna alışması gerekiyor kademe kademe pütürünü artırdım hiç zorlanmadık zamanla alıştı şu an 17 aylık büyük küçük parça halinde herşeyi yiyiyor, elinden geldiğinde blend etme canım yoksa ona alışır gider kolay geldiği için
Burcuskovski Ben hiç blender yapmadım, öğürse de o şekilde vermeye devam ettim.Bizimki de ek gıdaya başladıktan sonra iki dişi çıkmıştı hem onun rahatlıği hem de ilkyardım öğrendim onun rahatlığı vardı.Sen rahat olursan bebişin de rahat olur Allah’ın izniyle SAM230223
sunflower01 SAM230223 blender kullanmaadim cok da sağlıklı değil besinlerin vitamini öldürür metal teması Eline verdim yanımdaydi hep kontrol ettim o da çok şükür yedi