Twinsmom-- kiminoykusubu_ Valla bilmiyorumki banada annem söyledi nasıl bişey bilmiyorum😂 Ria mı ismi
kiminoykusubu_ Twinsmom-- ria ya da spiral diye geçiyor. Başka birine spiral değil demişsin o zaman tüp bağlatma 😊 eğer tekrar tüplerini açtırmak istersen devlette yapılmıyor bu ve özelde de bayağı maliyetli bir ameliyat.
gly57 Twinsmom-- bağlayınca tüp bebek tedavisiyle olur dedi bilemiyorum acaba hemşire mi yanlış bilgi verdi. zaten kabul etmedim ben çünkü ilk bebeğim daha ikincide bağlatmayı düşünüyorum
gocebebirbayan Twinsmom-- tüp bağlatma sanırım o ve tekrar ameliyat olup tüpleri açtırman lazım çocuk istersen
Twinsmom-- gocebebirbayan aboow ben salı günü doktoruma gideceğim sorayım bi bakalım nasıl bişeymiş ☺️
Twinsmom-- Tombikdonerartikcokpahali değil canım kadın doktorunda randevum var salı günü sorayım bi ona nasıl bişey anlatırım burda sanada☺️
Twinsmom-- gly57 bende kendi kadın doktoruma soracağım canım nasıl bişey olduğunu bakalım sonra yazarım buraya🥰
gocebebirbayan Twinsmom-- sor bakalım. Zaten bir kaç yöntem var korunmak için, 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🧸Spiral (mirena veya bakır) 🧸Kol altı implant 🧸Doğum kontrol hapı 🧸Tüp bağlatma 🧸Prezervatif + geri çekilme 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Twinsmom-- gly57 Sordum canım tüp değil rahim bağlatmakmış o ve bağlatırsam bidaha asla çocuğum olmazmış oyüzden doktorumla konuştum doğumdan sonra spiral takcak
Twinsmom-- kiminoykusubu_ rahim bağlatmaymış kız onu yapınca bidaha asla çocuk olmuyormuş bende ozaman spiral taktıracağım doğumdan sonra