Twinsmom-- Merhaba kızlar çok araştırdımda sezeryan doğum veya normal doğum farketmiyor hastanede doktorlara ben uzun bi süre çocuk istemiyorum dersem korunmam için rahimde bişeyi bağlıyolarmış tüp değil başka bişey herhalde yani korunma amaçlı ilk doğumum sezeryan oldu muhtemelen 2. Side öyle olacak inşAllah 26 ocakta 3. Bebeğimi kucağıma alacağım doktoruma nasıl danışmalıyım bu konuyu bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim🥰
gly57 Twinsmom-- ben doğuma gideceğim zaman sordular tüpleri bağlatmak istiyor musunuz diye şaşırmıştım. tüp bağlanıyor diye biliyorum. oda bağlandıktan sonra istersen tüp bebekle oluyomuş
gocebebirbayan Twinsmom-- tüp bağlatma sanırım o ve tekrar ameliyat olup tüpleri açtırman lazım çocuk istersen
Twinsmom-- kiminoykusubu_ Valla bilmiyorumki banada annem söyledi nasıl bişey bilmiyorum😂 Ria mı ismi
kiminoykusubu_ Twinsmom-- ria ya da spiral diye geçiyor. Başka birine spiral değil demişsin o zaman tüp bağlatma 😊 eğer tekrar tüplerini açtırmak istersen devlette yapılmıyor bu ve özelde de bayağı maliyetli bir ameliyat.
gly57 Twinsmom-- bağlayınca tüp bebek tedavisiyle olur dedi bilemiyorum acaba hemşire mi yanlış bilgi verdi. zaten kabul etmedim ben çünkü ilk bebeğim daha ikincide bağlatmayı düşünüyorum
Twinsmom-- gocebebirbayan aboow ben salı günü doktoruma gideceğim sorayım bi bakalım nasıl bişeymiş ☺️
Twinsmom-- Tombikdonerartikcokpahali değil canım kadın doktorunda randevum var salı günü sorayım bi ona nasıl bişey anlatırım burda sanada☺️
Twinsmom-- gly57 bende kendi kadın doktoruma soracağım canım nasıl bişey olduğunu bakalım sonra yazarım buraya🥰
gocebebirbayan Twinsmom-- sor bakalım. Zaten bir kaç yöntem var korunmak için, 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🧸Spiral (mirena veya bakır) 🧸Kol altı implant 🧸Doğum kontrol hapı 🧸Tüp bağlatma 🧸Prezervatif + geri çekilme 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Twinsmom-- gly57 Sordum canım tüp değil rahim bağlatmakmış o ve bağlatırsam bidaha asla çocuğum olmazmış oyüzden doktorumla konuştum doğumdan sonra spiral takcak
Twinsmom-- kiminoykusubu_ rahim bağlatmaymış kız onu yapınca bidaha asla çocuk olmuyormuş bende ozaman spiral taktıracağım doğumdan sonra