fizikcianne Deletedmom_82 Roborock s7 aşırı memnunum. Çalıştığım için bir de bebişim olduğu için elim ayağım oldu resmen
Kgn_021222 Deletedmom_82 s10+ 2023 yılında çıkan bir xıaomi modeli yeni aldım çok memnunum Şuan için elim ayağım geldiğinden beri, artık ev temizleme bir yük olmaktan çıktı öneririm
DiyetteyimYiyemem Deletedmom_82 Q7 max aldım hiç memnun kalmadım teknosadan almıstım memnun kalmadıgım icin değiştirme yaptılar xioami vacuum mop 2 pro + 3d diye bi model var onu aldım suan cok memnunum hem diğerleri gibi üstünde kamerası yok dümdüz o yüzden herşeyin altına giriyor
merveliva48 Xiaomi s10t en yüksek çekim gücüne sahipmis 3 modu var turbo modu 8000 mah yeni aldım bnde memnunum çok araştırdım kafama bu yattı tavsiye ederim bi bakın isterseniz
gulerok Deletedmom_82 Yui S7 Pro. Genel olarak bütün robotlar aynı görevi yapıyor. Marka takıntın yoksa bir değerlendir derim. Ben çok memnunum. Normal modeli de var. S7 / S7 pro diye ikiye ayrılıyor.
fundaanisaa Xaomi vacuum mop 2pro+ kullanıyorum 3boyutlu.aşırı memnunum.3000 pascal gücünde.evim çok kirlenmiyor haftada 3 kez süpürüp sonra paspas yaptırıyprum.çok araştırıp almıştım.iyi ki almışım.tavsiye ederim.
aslanhulya xıaomi S10t aldığımdan beri normal süpürge yapmadım valla 😂😂😂 elim ayağım oldu çok memnunum
Feridece28 Deletedmom_82 xiaomi mi Vacuum-Mop pro 2 kullanıyorum 1 senedir elim ayağım. Çocuklu evde kesinlikle gerekli bu modelden de çok memnunum