Mhtpkrtgl Prima,sleepy,molfix kullandım ama geceleri değiştirmeme rağmen üstüne kadar çıkıyor kullanıp memnun kaldığınız bez öneriniz var mı🙏🏻🫶🏻
Tazeanneyimbenn Mhtpkrtgl sleepy bende kullanıyorum hiç sızdırma sorunu yaşamadım 🤔 sık sık değiştirirseniz sorun olmaz bence
AnneAzize Mhtpkrtgl hangi bezi kullanırsam kullanayım sızıntı oluyor şuan Molfix i kullanıyorum ara sıra sleppy önlem falan da kullanıyorum her zaman 1 numara büyük alıyorum kilosu 4 numara beze eşit ama ben 5 kullanıyorum öyle rahatladım 12 saat uyuyor geceleri aksam 8 sabah 8 yinede tek damla çıkmıyor 1 numara büyük alıp dene
Cagladuha Mhtpkrtgl hepsini kullandım ben en iyi baby turco en azından dene bence fiyat performans ürünü çiş göstergesi de var
Tazeanneyimbenn Mhtpkrtgl geceleri prima premium care (onuda kullandım gayet güzel) takıp gündüz sleepyden devam edebilirsin kaka yapmadığı sürece geceleri uykusunu bölme lütfen annesi🥹
tucitukurt Mhtpkrtgl ben gece hiç değiştirmiyorum Baby Turco kullaniyorum hiç sızdırmadi fiyatı da uygun bulamadigimda sleepy alıyorum birebir aynılar yapı olarak bir de numarası uymuyor olabilir mi ? Numara değiştirmeyi deneyin kaç kg çocuğunuz kaç numara kullaniyosunuz
Mhtpkrtgl gurbetcimami denedim ve primaya çok güvenmiştim belki numarasından kaynaklı numarasını tutturamamış olabilirim
tucitukurt Mhtpkrtgl numarası da normal ama bebeğin vücut yapısı farklıdır belki büyük geliyor bile olabilir ya ama deneyin baby turcoyu cidden güzel ve uygun fiyatli
zeynepzezee Molfixin eski ve yeni serisini kullanıyorum başka marka almadık hiç çok memnumum sızdırma asla olmadı.. aşırı sıvı kaka yaparsa 2 kere oldu 4 ay içinde☺️ sleepy begenmedim bş kere denedk sadece.. onda da bezin suçu yok sizin bebe çok yapıyordur😜
Mhtpkrtgl zeynepzezee ahahahahahah kakada problem olmuyor gece çişimiz çok sıkıntı bakalım numara değiştirip tekrar deneyeceğiz 😂
gurbetcimami Mhtpkrtgl ben de çok sızma yaşadım ma bir tek o bezde sızma olmuyor ama boyutu bir tık küçüldü mü o da sızdırdı şuan elimde kalanlardan başka almayacağım boykot yaptığım için ama 1 yaşa girecek oğlum 4 sızdırmaya başladı 5 de bir problem yok
esmerinadioya Goon 👌 14 aylık kızım hep molfix kullandık eski bezleri çok güzeldi yeni seride bende sızma sorununu çok yaşadım sevemedim goon a geçtim çok güzel
Tubaalprsln Mhtpkrtgl Canım bende aynı dertten muzdariptim her sabah üstü sırıksıklam uyanıyodu saat 11 den 6 ya kadar taşıyodu molfix yeni olandan eski olandan bi bez var markasını bilmiyorum babyone sleepy goon premium kullandım yine aynı taşırdı en son baby turco 7 numara aldım bilerek büyük aldım bide kalıbı dar olduğu için 2 numara büyük aldım 3 haftadır falan kullanıyorum bi kaç defa sızdırma yaptı akşam 10 11 de takıyorum gündüz 11 e kadar da taşırmıyo numara olarak büyük al bide belki sorun çözülür
Mhtpkrtgl gurbetcimami boykot konusuna bende çok dikkat ediyorum o yüzden elim çok gitmiyor o markaya😬