Sabinakh sezer2022 shimfi hamilr degilim bebegim 5 aylik ve ta ilk defa evlenmeden once olmusdu yaz aylariydi ,ilk drfe o zaman basladi ve gecmisdi(
Drn8823 Sabinakh nefes alamamak gibi bahsettiğiniz için ben olsam göğüs hastalıklarına öncelikle giderdim. Ama bahsettiğiniz biraz panik atak gibi de
Sabinakh Drn8823 olurmu dersiniz? Ama boyle hic derdim yok shukur,ailem ,evladim her shey yolunda ,sinirlenmiyorum,korkucagim birhsey yok yani rahatim.Acaba neden kaynakli ola bilir?
dila93 Sabinakh dahiliyeye gidin. Yönlendirme yapar doktor. Tiroit hormonlarını bakıldı mi? Tiroit sorunu olduğunda böyle belirtiler olabilir.
sedasayan1111 Sabinakh eski bir şey de olabilir geçmişten gelen kiminde normal doğum sonrası panik atak oluyor kiminde ölüm kayıp sonrası kiminde kazanma kaybetmeye bağlı 🙏
sedasayan1111 Sabinakh panik atak olabilir lütfen üzme kendini stres yapma 🙏 o an olunca derin nefesler alıp ver su iç açık havaya çık balkona nefes alıp ver bence psikiyatri ile görüş hayat kaliteni artıracak çok güzel ilaçlar var 🙏 ilaç kullanmak istemezsen de hobi edin dua et bol bol ama üzme kendini
Panda27 Sabinakh Canım bende de panik atak genelede dediklerin panik atak belirtisi oluyo ben gün içinde bazen çok yaşıyorum ilk basta sakin olmaya çalış gelip geçici bişey emin ol stresten olabiliyo bazen ilk başta dahiliye gidebilrsn eğer bişey çıkmazsa muhtemelen panik atakdir
2boymommy Sabinakh benimde nefes darligim oluyordu cigerlerim icin hava vermisti doktor anca öyle gecti