iperir_bul Oburiks abartmayın bunu ama ya:)çocuğuna limon tepkisi yapmayan sayısı azdır. Linç konusu değil bu. Kadın parmağına sürüp denemiş. Bir limonun suyunu sıkıp içirmemiş sonuçta☺️ kakasında geri çıkar çekirdek bu kadar takmayın lütfen hastanelik bir durum değil
Oburiks iperir_bul Gerçekten şunu merak ediyorum , parmağınıza limonu degdirin cekirdegi elinize yapışır mi veya bunu farketmez misiniz ?
canoglummmm iperir_bul keşke herkes siz gibi destek verse insanlar kaosla besleniyor ben zaten stresten perişan olmuşum birde insanların çok bilmişligiyle uğraşıyorum
iperir_bul Oburiks ben farkederim sanırım konu çocuk olunca daha çok dikkatli oluyorum ama konu sahibi değdirip hemen vermişse bilemem ama büyük bir durum olmadığı içinde konu sahibine kızamam. Çekirdekten kastı sanırım baya minik oluyor limonun çekirdeği arada ince eğer oysa belki fark etmeyebilirdim. Bir dahaki ay ek gıdaya başalayacak bu durum baya etkilemiş ek gıda sürecinde çok daha dikkatli olur artık. Bu olumsuz durumun olumlu sonucu olmuş olur bu limon çekirdeği.
Oburiks canoglummmm Anneliginize laf edecek bi cümle veya kelime kullanmadım Geçmiş olsun diyecek başka bir şey yok.
Deletedmom_112 canoglummmm korkma kuzum hiç birşey olmaz kakası ile çıkar benim kız yaklaşik 22 aylık 1 yaşından beri 5 zeytin yiyorsa 3 nün çekirdeği cikariyorsa, 2sini yutuyor sonra hepsi geri çıkıyor 😂 bir keresinde annem altinı değiştirirken kaşla göz arasında travozol kapağı yutmus daha sonra bezinde görünce şok olmuştum
Fgelemet Deletedmom_112 😂😂😂😂koptum Benim kız da kulaklığın kulağa takılan o plastik kısmını yutmuş ara ara bulamadım ertesi gün kakanın içinde beyaz kulaklık başı ben şok
Ysgl26 Çok abartmışsınız ve gereksiz uzamış konu.. limon.çekirdeği bu ne olacak. Yutmuş gitmiş işte kakasından çıkar..5 aylıo bebeğe limon tAttırmazsınız bşdaha olur biter.
Okuyanbiranne canoglummmm olmaz kız ne olcak birkaç gün bezini kontrol et bezden çıkar da nasıl yuttu
canoglummmm Okuyanbiranne sadece elimi degdirdim çocuk etkilenmedi bile ama elime çekirdek nasıl geldi ağzına nasıl gitti inanın bilmiyorum
Masalkizinannesi Birsey olmazda yani daha ek gidaya bile başlamamış çocuğa asidik bir besin vermek Allah aşkına hangi kafayla yapılmış bir eylem yazık günah. Midesi yanacak, pişik olacak diye ben daha 13 aylık bebegime bile limon vermedim.
Okuyanbiranne canoglummmm her şey olabilir canım dikkat etmek gerek yersiz tepki yağmuruna uğramışsın korkma hiçbir şey olmaz…
Binnur_cam canoglummmm benim kızımda 5 buçuk aylık falandı biz yavaş yavaş masadayken ağzına birşeyler verip tattırıyoduk annem bir gün ben yokken kuru üzüm vermiş böyle yalasın diye oda kabuğunu yutmuş farketmemiş annem kızım tepki vermeyince sonra kaka yapmış bende hep alışkanlık annemde alsa altını bende alsam bezini kontrol ederim annem almış altını koymuş kenara bi baktım siyah birşey Allah Allah anne dedim sen benden habersiz birşey verdinmi kıza hee dedi kuru üzüm verdim nerden anladın al dedim kabuğunu yutmuş kakasında 😅 Çıkar kakadan bezini kontrol et.
canoglummmm Binnur_cam dört gözle bezine bakmayı bekliyorum hayırlısıyla inşallah Allah’ım korusun yavrularimizi
ndemir Yahu kadın kendi çocuğuna ne yapması gerektiğini bilir ne limon limon limon diyip duruyosunuz kadın zaten suçlu hissettiği için yazmış bide siz yükleniyosunuz.
canoglummmm ndemir ay gerçekten asıl bilinçli olan sizin gibi insanlar kötü yorum yapanlar anca daha çok strese sokuyor insanı teşekkürler 🙏
Minnakordek canoglummmm kız n’olacak kakasindan çıkar gider sakin ol boğazına kaçmamış şükür giturme hastaneye tabiki çocuğu sokma pis ortama
birazquality canoglummmm yok yahu ne olacak kakadan çıkar gider dert etmeyin hastaneye götürseniz ne yapacaklar midesini yıkayacak halleri yok ya😅 ben de 5 aylıkken limon tattırdım. c vitamini iyi gelir minicik yalatmaktan da pişik falan olmaz. Ne çok abartmışlar yorumlarda ya sanırsın limon değil siyanür verdiniz😅😅😅
canoglummmm birazquality kesinlikle daha çok strese sokmaktan başka birşey değil kendim için degil kimseye yapilmasn zaten çaresizlikten buraya yazıyoruz ondada daha kötü oluyor
canoglummmm endoplazmikretikulumiste evet bebegim farketmedi bile o kadar hafif elimi degdirdim ama çekirdek nasıl gitti hiç farketmedm