cokkasmabeabi canoglummmm 5 aylık çocuğun limonla işi ne. Ne gereksiz insanlar var cidden benim esim de ceviz emdirmisti çocuğa damagiyla ezmiş çocuk. Bilmiyordum da çocuk kusmaya başladı öyle çıkardı tesadüfen. Boğulma emaresi yoksa mideye gitmiştir çıkar bezinden
Oburiks canoglummmm Peki 5 aylık bebek nasıl limon çekirdeğini yuttu ? O küçücük şeyi tutupta ağzına atamaz bence . Ağzına kadar nasıl geldi ?
canoglummmm Oburiks limona tepkisini merak edip elimi limona değdirip ağzına vermiştim onda da küçük çekirdek elime gelmiş ağzında gördüm ama birşey yapamadım
Nehirrella canoglummmm onu kolay kolay yutamamıltır bi damağını kontrol et istersen iyice orada saklıyorlar çünkü
Oburiks canoglummmm 5 aylik bebek !!! Limona tepkisini ölçmek için ek gıda zamanında bile olmayan bir bebeğe asidik meyve mi tattırdınız. Bunun aynısını kv yapsaydı eğer burası linçten geçilmezdi , gerçekten bilinçli anne babalar yetişiyor dedikçe her gün daha başka şeyler okuyup görüyoruz…
Nehirrella canoglummmm yutmuş kakasından çıkar muhtemelen kakasını kontrol et miğdesin öğütebileceğini sanmıyorum. Bir de bu konuda dikkatli ol nefes borusuna da kaçabilirdi 5 aylık henüz eline yiyecek vermeyin benden tavsiye sadece 🌼
jap canoglummmm 5aylıkken ek gıdaya başlanabiliyo gelişime göre sakin ol. Nolcak minnacık çekirdekten
canoglummmm Oburiks hanfendi bir anlık boşluk gibi birşey oldu bu konuda hassasiyetim de olmasına rağmen yaptım sofradaydik yapmayacağım şeyi yaptım oldu birkere bende farkındayım ama anneliğe laf edecek kadar haddini aşma
iperir_bul Oburiks abartmayın bunu ama ya:)çocuğuna limon tepkisi yapmayan sayısı azdır. Linç konusu değil bu. Kadın parmağına sürüp denemiş. Bir limonun suyunu sıkıp içirmemiş sonuçta☺️ kakasında geri çıkar çekirdek bu kadar takmayın lütfen hastanelik bir durum değil
Oburiks canoglummmm Anneliginize laf edecek bi cümle veya kelime kullanmadım Geçmiş olsun diyecek başka bir şey yok.
Oburiks iperir_bul Gerçekten şunu merak ediyorum , parmağınıza limonu degdirin cekirdegi elinize yapışır mi veya bunu farketmez misiniz ?
canoglummmm iperir_bul keşke herkes siz gibi destek verse insanlar kaosla besleniyor ben zaten stresten perişan olmuşum birde insanların çok bilmişligiyle uğraşıyorum
iperir_bul Oburiks ben farkederim sanırım konu çocuk olunca daha çok dikkatli oluyorum ama konu sahibi değdirip hemen vermişse bilemem ama büyük bir durum olmadığı içinde konu sahibine kızamam. Çekirdekten kastı sanırım baya minik oluyor limonun çekirdeği arada ince eğer oysa belki fark etmeyebilirdim. Bir dahaki ay ek gıdaya başalayacak bu durum baya etkilemiş ek gıda sürecinde çok daha dikkatli olur artık. Bu olumsuz durumun olumlu sonucu olmuş olur bu limon çekirdeği.
Deletedmom_112 canoglummmm korkma kuzum hiç birşey olmaz kakası ile çıkar benim kız yaklaşik 22 aylık 1 yaşından beri 5 zeytin yiyorsa 3 nün çekirdeği cikariyorsa, 2sini yutuyor sonra hepsi geri çıkıyor 😂 bir keresinde annem altinı değiştirirken kaşla göz arasında travozol kapağı yutmus daha sonra bezinde görünce şok olmuştum
Fgelemet Deletedmom_112 😂😂😂😂koptum Benim kız da kulaklığın kulağa takılan o plastik kısmını yutmuş ara ara bulamadım ertesi gün kakanın içinde beyaz kulaklık başı ben şok
Ysgl26 Çok abartmışsınız ve gereksiz uzamış konu.. limon.çekirdeği bu ne olacak. Yutmuş gitmiş işte kakasından çıkar..5 aylıo bebeğe limon tAttırmazsınız bşdaha olur biter.
Okuyanbiranne canoglummmm olmaz kız ne olcak birkaç gün bezini kontrol et bezden çıkar da nasıl yuttu
canoglummmm Okuyanbiranne sadece elimi degdirdim çocuk etkilenmedi bile ama elime çekirdek nasıl geldi ağzına nasıl gitti inanın bilmiyorum
Masalkizinannesi Birsey olmazda yani daha ek gidaya bile başlamamış çocuğa asidik bir besin vermek Allah aşkına hangi kafayla yapılmış bir eylem yazık günah. Midesi yanacak, pişik olacak diye ben daha 13 aylık bebegime bile limon vermedim.