suilesu 4,5 aylığız bu aralar saat başı kalkıyor hem gece hem gündüz ne yapacağımı şaşırdım gerçekten 5. aydan güzel şeyler bekliyorum ama haberler pek iç açıcı değil galiba 🥲🥲
Pnar35 5 ay 15 günlüğüz oğlum eline ne alsa saldırıyor emziğine, elini tutan herkese 🤣 salyası akıyor sürekli ama dişimiz daha çıkmadı ama güzel geçiyor 5 ay çoğu şeyi daha fazla kavrayabildiğini oyuncakları ile daha fazla zaman geçirdiğini fark ediyorum
Pnar35 girlmomm 4.ay zor geçmişti atak matak 🤷🏻♀️🤣 ağlamalar, ama 5.aya girdiğimizde oğlum öğlenleri uyumaya başladı biraz daha sakinledi öyle diyebilirim size normalde durduğu yerde durmaz yani
aysuuyenihayat girlmomm benim kızımın ismi de Aden bizimde 4. Ay atak zorladı ama 5. Ayda dediğiniz gibi olduk daha güzel geçiyor🍓❤️
girlmomm Pnar35 evet ya atak ne kadar sürüyo ki her bebekte farklı🤷♀️ benimki de kucakçı öğlenleri uyurdu önceden şimdi 1 saat bile uyumuyo düzelir inşallah
Cennetinsusu girlmomm 6 aylık oğlum 2-3 haftadır. Uyku düzenimiz bozuldu maalesef. Akşam 8-9 arası uyurdu. Uyanınca emer geri uyurdu. Şimdi uyanınca geri uyumuyor saatlerce uğraşıyorum niye böyle oldu anlamadım. 😒 Eski haline dönecek diye bir ümit bekliyorum 🥲
girlmomm aysuuyenihayat evet atak süreniz ne kadar sürdü her bebekte farklıymış ama inşallah 5. Ayda daha rahatlamış olurum🥰
Senay- girlmomm canım 6 aylık olucaz. 5. Ay beni diş konusunda biraz zorladı. Damakları kaşınıyor sanırım çok sinirli bir bebe oldu. Ve uykuyu gittikçe direnmeye başlıyor. Daha zor uyuyor artık 😭
Ftmnr16 girlmomm bizde yarın 5 aylık oluyoruz bakalım neler olucak inşallah biraz sakin geçer 4 ay atağı beni mahvetti
girlmomm Ftmnr16 4. Ay atağında bende öyleyim maalesef inşallah bi an önce biter 5. Ayda daha da sakinlemiş olur 🙏 hep kucakta