girlmomm İnşallah güzel şeyler bekliyordur herşey kolaylıkla geçer 4 ay 19 günlüğüz 5. Ayda neler oluyor girmemize az kaldı tecrübe olsun yorumlarınızı bekliyorum 🤣🥰
Nihan32 girlmomm 5 ay 7 gunluguz uyku düzenimiz değişti agliyor elleri ağzında sürekli diş etlerini kasıyor bizi yakaladığı an sinirinden yoluyor elimizi tuttuğu an ısırmaya çalışıyor sürekli kucak huysuz anı anını tutmuyor🤦♀️🤦♀️
Merveio14 girlmomm 7 ay 9 günlüğüz buralar çok tehlikeli gelmeyin 😂 Şaka bi yana, diş sürecine girince uyku düzeni çok değişti gecem gündüzüm yok dişten dolayı aşırı agresif tüm gün cırlıyoruz. Sürekli kucakta, yanından kalksam ağlıyor ve tüm gün memede 🙈
Aycan-5temmuz girlmomm aynıyız ama benimkine eti bebe alıp devam sütüne katmak istiyorum olurmu acaba
25bby girlmomm 5 ay 16 günlük sürekli kucakta gezmek istiyor oturmamı istemiyor asla uykuları azaldı memede uyumak istiyor sürekli yapışık ikiz gibi geziyoruz :)
Blgsrra girlmomm 4 ay 18 günlük umarım 5.ay bizi dinlendirir🤔 çünkü bu 4. Ay baya bı yordu ve strese soktu beni 😢
Tubi97 girlmomm 5 ay 7 günlük meme reddi ve diş süreci erken başladı iki dişini çıkardı bile. Çıkaracağı günü çok huysuz oluyor.