silad70 Hareketvakti bende tesadüfen almıştım palım yağı mevcut birde mamanın içine 1 çay kaşşığı yağ koymayı denediniz mi
Hareketvakti koyuncu2804- sma ilk önce aldım ama besleyiciliği az dediler sizce nasıl ? Bebeğiniz kilo alıyor mu ☺️
koyuncu2804- Hareketvakti benim bebeğim prematüre bir bebek. 45 gun yoğun bakımda kaldı ve emziremedigim için sütüm yetmedi sma premature mamasına başladılar. Besleyiciligi olmasaydı eğer sma tercih etmezlerdi ve evet çok güzel kilo alıyor maşallah hiç sorun yaşamadık kilosunda
yadszzz Benim oğlum 2.5 aylık emmedi malesef doğduğundan beri hem sağıp annesütü veriyorum hem de mama sma kullanıyorum içinde palm yağı yok ve çok memnunum
Elisa2103 İlk olarak aptamil denemiştik aşırı gaz yaptı hipp te de kabızlık yaşadık en son sma comfortu kullanıyoruz aşırı memnunuz 8 aylık olduk
pamugunannesiii Hareketvakti benim oğlum yoğunbakımda kaldı Aptamil başlamışlar o şekilde devam ettik 3 ay 23 günlük biz bi sıkıntı çekmedik kilo alımı maşallah gayet iyi hatta doktor azaltmamı söyledi ama kıyamet kopuyo az verirsem sadece mama ile besleniyo oğlum
Hareketvakti pamugunannesiii içerisinde palm yağı var sanırım bilmiyorum çok araştırmadım ama alerjisi varken alerji mamasını kullanıyorduk aptamilin. Ordan biliyorum bizimkinde de palm yağı vardı
ebrusalihhh pamugunannesiii bizde aptamil kullanıyoruz beslemeden sonra çıkarıyor sizde yaşıyır musunuz böyle birşey
brgl310 Hareketvakti Benim bebeğim hiç emmiyor beni en başından beri mama veriyoruz Celia diye bir mama var onu kullandık beğenmedim sma optipuro aldık o da çok kötü kabız yaptı bebeğimi araştırdım anne sütüne en yakın mama Golden Goat var onu kullanıyorum çok çok memnunum
Hareketvakti brgl310 evet onu bizde ilk aylarda kullandık ama şuan 2 numarasının büyük boyu yok maddi açıdan da çok pahalıya geliyor maalesef 🙁 ama güzel mama bence de