Selimikomom Deletedmom_79 hahahahahhaahha yaaa hayatım Müslüm gürses haydar haydar dinliyorum😋😋😋👩❤️💋👩
Forumunsultaniasude Deletedmom_79 Ayak altında dolanma Kenara çekil, ve bana bırak Kurye gibi yollarda Monotony down Adrenalin UP Baba yer yok şansa Tedbirlerim iyi tersimiz Sizden Sizin gibi TERBİYESİZDİR! “ Toprak” ☺
Hacer05 Forumunsultaniasude Dost dost diye nicesine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır Beyhude dolandım ey yar boşa yoruldum Benim sadık yarim kara topraktır “Gülümse”😊
Forumunsultaniasude Hacer05 Gülümse hadi gülümse bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim Hadi gülümse “Şehir”
bebitonunannesi_ Forumunsultaniasude ölsem de kalsam da çare bulunmaz imkansız bu sevda bu şehre sığmaz 🤍 Deli
MadamMommy ikibaloglanannesi Hep sen mi ağladın hep sen mi yandın Ben de gülemedim yalan dünyada “dünya”
alonee ikibaloglanannesi kalbin yalan vedan yalan Bana aşktan söz etme ne olur Senin sevdan Dünyan yalan “Kördüğüm “
Forumunsultaniasude alonee Özlemiş ikimizi bu şehirin içindeki koca caddeler Mesafelerle boşuna niye zaman öldürdün? Değil elimde, alamadım çiçek pasajından sana laleler Çözülemiyor ipinin ucu, bu nasıl bi’ kördüğüm “ Kardeş”
hermionegrangerr_ Forumunsultaniasude ahh be kardesim basina ne geldiiii🎶🎶 yalincim canimcimin bu sarkiyi cikardigi donemlere tek gidis bileti olsa keske🥲🥲🥲 “Nefes”
hermionegrangerr_ Damla_eflin kadeeeer kahpe kadeer aglarini ordun muu yardan yok hic haber yar kaldin mi oldun muuu “Gün”