Girl_baby Selma2023 eşin neden bu riski alıyor peki geri çekilmenin de bir usulü var Adet söktürücü ne işe yarayacak ya hamileysen?
Fayah01 Eşiniz korunsa daha iyi olmaz mı böyle bir endişeniz varsa? Benim eşim korunuyor aynı zamanda geri çekilme yönteminide kullanıyoruz bi aksaklık yaşamadık hiç
Selma2023 Fayah01 bende iki sene bu şekilde korundum hiç bı sıkıntı yasamadm içime değil vajina üzerine bile boşalmadı zaten hemen duşa giriyorum ve bittikten sonra siliyorum
Selma2023 Oburiks hiç bir hamilelik belirtisi yok zaten düzensiz adet gecikmesi yasiyodm önceden o yüzden ilaç varsa önerin yazdm
Selma2023 mavisimbebek33 prezervatifte iki sefe yırtılma oldu bide sprail taktiriym diyorm adet zamanina randevu bulamiyorm
2133ayse2133 Selma2023 bizde geri çekilme ile korunuyorz iki buçuk sene oldu bir sıkıntı yok erkegin coo çok dikkat etmesi gerek
Selma2023 2133ayse2133 bizde 5 aydır öyle korunduk ama adettim gecikti acaba üşüttüm ondanmi gecikme olurmu
Berilsmom01 Selma2023 ben de bu ayki adetim gecikti üşütmüştüm dediğiniz gibi içim içimi de yedi ya hamileysem diye ama regl oldum dedim üşüttüğüm için oldu demek ki
gokceokur Selma2023 geri çekilme korunma yöntemi değildir.afedersiniz boşalmadan önce gelen zevk suyu bile hamile bırakmaya yeter.
birDenizmeselesi Selma2023 kahverengi leke bazen gebelik belirtisi olabilir test yapın hiçbir şey kullanmayın derim
Selma2023 2133ayse2133 aynen öyle benim her sene 1 2 ay gecikme oluyo geçen ayda 2 gün gecikti hemen geldi bu ay biraz üşüttüm galiba çünkü doğumdan sonra düzenliydi her ay 18 inde gelirdi yine aynı şekilde korunuyodk
Gzd2020 Ben de bu şekilde hamile kaldım ve kahverengi yerleşme kanaması geldi. Bir an önce test yaptırın riske atmayın ilaç kullanarak.
Selma2023 Ben 2. Günü az bı leke gelince maydanoz suyu içmiştim kanama filan olmadı iltihap geliyo sarı akıntı şeklinde
Selma2023 Bebekcercinli23 olmadığını biliyorum çünkü adet öncesi birliktelik yaşamadık fazla ve hala adet agrisi var
Kepekekmegi Selma2023 hamile kalmak için “fazla” ilişkiye gerek yok hepimizin çocuğu 1 gecede oldu git de test yap belirtim yok diyorsun ağrım var diyorsun lekeleme oldu diyorsun rahim dile gelip hamileyim mi diyecek sana bir de eminmiş allahım ya 😂
Bebekcercinli23 Selma2023 canım benimde adet sancısı gibi ağrım vardı hamile kaldığımda ve kahverengi kanamam olmuştu sen yinede test yap korkma hamile olsanda korkma gelen bebiş nasibiyle gelir Allah kolaylık verir bi şekilde 🙏