Ballikizim99 Ecezgiolcan benim kızımda 2 ay 12 günlük aynı gün doğmuşlar😇 benim kızımda öyle hatta daha fazla uyuyor bazen 5 buçuk bazen 6 buçuğu bulur doktorum uyandırma acıkınca uyanır demişti bende uyandırmıyordum kilo alımıda iyi hatta tombiş bile diyebiliriz sütüm yağlı belki ondan da olabilir gece boyu acıkmıyor
Ecezgiolcan Ballikizim99 ay maşallah ne güzel çok sevindim bende suphede kaldım bizim de kilo alımı normal şu anda benim de işime geliyor uyuması dinlenmiş oluyorum aslında sütte dolmuş oluyor 😀 size birşey sormak istiyorum 2 aylıkken sağlık ocağında yapılan 3 aşıdan sonra ateş oldu mu sizde
kagan221_ Kızlar ben 1.5 aylıkken uydurmayi bıraktım kendi uyanınca veriyorum memeyi gelişimi iyiyse uyandırmaniza gerek yok. Bizim kilo alimimiz iyiydi o yüzden uyandırmadim 4 saati geçmiyor uyanıyor kendisi zaten
Ecezgiolcan kagan221_ evet uyandirsam bile emmiyor ki bi iki çekip bırakıyor hemen acikmamis oluyor aciksa bence yıkar ortalığı
aysebb Ecezgiolcan 2 aydan sonra uyandırmanıza gerek yok. Hatta kimi ebeler ve doktorlar 1 aydan sonra bile kaldırmayın kilosu iyiyse diyor. Benimki 1 aylık ben kaldırmıyorum 2-3 saatte kendisi uyanıyor acıkınca. Zaten artık daha uzun uyumaları gerekiyor 30-40 günden sonra 4-5 saat gayet normal bırakın uyusun. Uyku çok önemli uykusunu bölmeyin 👍
Ecezgiolcan aysebb şu an rahatladım ya uykuda da besleniyorlar çünkü dediğiniz gibi önemli bende dinlenmiş oluyorum süt oluyor tereddüt etmiştim uyusun güzelce bebiş kilo alımı normal çünkü
Ecezgiolcan Yasemin158 bana sağlık ocağındaki ebe sarılık riski geçince sorun yok demişti ama şimdi de uyuma süresi uzun kaldır dedi çok emin değilim sizde doktorunuza sorun bence ☺️
Ecezgiolcan ikitosbikannesi evet sürekli kaldırıp beslersek hep kalkar düzeni hiç bozma dedi çünkü alışıyorlar hemen dedi millet uyusun diye çırpınıyor ses çıkarma demişti 😀
Ecezgiolcan damladll evet derin uykuda oluyorlar ve bi iki çekip bırakıyorlar hemen zorlasakta olmuyor
yagmure17 Ecezgiolcan gündüz iyi beslendiklerinde geceleri beslenme süresi uzayabiliyor uyandırmana gerek yok o acıktığında seni uyandırır zaten 😂 ben ilk gece uyandırdım sarılık olur diye yapmadığını bırakmadı bida 😂 sonrasında kendi hep uyanıyodu 1-1.5 saatte bir. Bizde 2 ay 8 günlüğüz bazen 2 saat sonra uyanıyor bazen 4-5 kilo alımı da maşallahı var 😂
Ecezgiolcan yagmure17 oh oh maşallah kuzuma 😘 bizimde tabi her gece böyle değil 2 saatte bir 1 saate birde uyandığı oluyor bizim de kilo alımı normal uyku da da çok güzel beslenip vitamin alıyorlar zaten uyuduklari zaman keyif çıkaralım o zaman ❤️
0534 Ecezgiolcan Benimde 2 ay 18 günlük 12gibi uyuyor aynı şekilde kaçta uyanırsa bazen 6 ya kadar uyanmıyor hiç uyandırıyorum acıkınca zaten kendi uyanıyor
tazeebiirannee Ecezgiolcan valla maşallah benim bebeğim de 2ay 1 günlük yani ne gece ne gündüz böyle uyumaz keşke benim de uyusa 😂 ben ilk günden beri hiçbir zaman geceleri uyandirmadim çünkü zaten kendisi 1.5-2 saate uyanirdi kilo alımı gelişimi vs gayet iyiydi. Şimdi de hiç uyandirmam zaten mutlaka 2-3 saate bir uyanıyor. Bence acıkınca uyaniyorlar
Ecezgiolcan tazeebiirannee bizim her gecemiz böyle geçmiyor ama düzen oturtuyoruz yavaş yavaş bazen 1 saatte yarım saatte 10 dakika da uyandigi da oluyor inşallah sizin bebişte biraz daha uzun uyumaya alışır 🙏
UcuBulunamayanBant Ecezgiolcan tam tersi benim doktorumda 1bucuktan sonra uyandirmana gerek yok demisti oglumdada uyandirmadim şimdi kizim 2aylik 1bucuktan beri onuda uyandirmiyorum mama yedigi zaman 4 5 saat uyuyor emdigi zaman 2bucuk 3saat icinde uyaniyor yani aciktiklarinda kendileri kalkıyorlar uyku duzeni olusmaya başlıyor artık
mamasuu Ecezgiolcan benim oğlumda 2 ay 12 günlük geceleri hiç ellemiyorum gündüz uyumuyor zaten doğru düzgün yarım saat döngüsüne girdik gece maşallahı var ama ⅚ saat uyuyo bazen ben uyanıyorum 5 saat sonra alıp emziriyorum 5 saatten önce almıyo memeyi zaten
mamasuu Ecezgiolcan bir de şey sorucan size toplam kaç saat uyuyor bebeğiniz ben akşam 8/9 gibi yatırıyorum sabah 9/10 gibi kalkıyor sonraki uykuları hep yarım saat uzatmaya çalışıyorum akşam uykusuna kadar toplam 4 saat falan uyuyor az mı normalmi bilemedim