Duygud Merhaba anneler, Haftalardır mama konusunda sıkıntı yaşıyorum 2 ay 10 günlük kızım var doğduğundan beri hipp mama kullanıyoruz hem mama hemde emiyor ancak yaklaşık 2 haftadır mama yemekte çok zorlanıyorum biborunu veriyorum emmeye başlıyor sonra cıldırır derecesinde ağlıyor ve reddiyor uykuya daldırıp emzikle kandırıp veriyorum mamayı sizce neden olabilir yol gösterilmeye ihtiyacım var.
Almina4497 Duygud mama tadı kötü geliyor olabilir doktor önerisiyle mi hipp kullanıyorsunuz benım de sizinkine benzer sorunum olmustu suan sma kullanıyoruz sorunsuz
BuluttSecil Duygud benim de kızım 2 ay 8 günlük kaç gündür aynı sorunu yaşıyorum dediğiniz gibi bir iki çekiyor sonra feryat figan ama mamayla alakalı oldğunu sanmıyorum devamlı aynı mamayı kullandık
Oglusum5357 Duygud bzde ayni durumlar 16. Gun bgun cok şükür biseu çıkmadı sonuclarda duzelmesni bekliyoruz. bnde anne sutu ve hipp veriyoedum aptamil ar dondum refluden dolayi 3unude istemiyor dediginiz gbi sdece uykuda yiyor oda gece uykusunda
babymilax Duygud bende bebeğim doğduğundan beri beslenme sorunu yaşıyorum. 2 ay zor bela emzirmeye çalıştım emdiğini sandığım zamanlarda sadece gaz topluyormuş sürekli hastanelerdeydik. O emmedi bende süt bitti derken 3 aydır sadece mama kullanıyoruz. İlk hipp ile başladık 1 ay sonra tam sizin söylediğiniz gibi olmaya başladı doktora sorduğumda reddetme dönemidir geçici bir süreç dedi ama şuan 5 aylığız hâlâ aynı şekilde besleniyoruz. Denemediğim biberon kalmadı hipp den sonra aptamil aldım onu da 1 ay denedim aynı sorunu yaşadım. 1 ay önce bebelac gold aldım biraz daha rahat yiyoruz diğer markalara göre ama yine zor besleniyor tabi. Ağlamıyor uykusu çok bastırdığı zaman dışında ama biberonla oynuyor. Beslenme sorunu çok zor umarım sizin bebeğinizde geçicidir bu durum
Omerasaf38 Bende aynı durumdayım sma ve evolvia kullanıyorum ikisini de istemiyor ve ben sadece mama veriyorum maalesef süt veremiyorum bana da bi el atın 😞😊
Duygud Omerasaf38 gerçekten çok zorlanıyorum sende aynı şekilde benim gibi biberonu ikikere çekiyor sonra ağlamaya başlıyor aslında emmek istiyor ancak nedense bir süre sonra çıldırıyor sıcakta değil aslında anlayamıyorum
Batimoms Valla benim oglum 3.5 aylik 1 aydir ayni . Ara ara duzelir gibii oluyor ama genelde mama reddi var. Bende cozumu uykuya dalarken vermekte buldum. Hic itiraz etmiyor. Sonra da hemen daliyor uykuya. Eger uzun uyuduysa uyanmadan yine veriyorum hic itiraz etmiyor.
Duygud Batimoms bende uykuda veriyorum ama normal bir beslenme şeklimidir bir çözümü yokmu sen hangi mamayı kullanıyorsun
Duygud Almina4497 bizde öyle düşünüyoruz hipp kullanıyorum ama açıkçası diğer mamalarıda bilmiyorum korkuyorum kabızlık gaz VS şiddeti artarmı diye siz nasıl karar verdiniz
Gamzekndmr Aynı durum bizde de mevcut maalesef. Bebeğim 8 buçuk aylık biberon mamasını birkaç haftadır asla kabul etmiyor. Ek gıdayı sorunsuz yiyor ama geceleri çok zorlanıyoruz. Açlıktan uyanıp ağlamaya başlıyor mama da yemiyor. Acaba gece muhallebi yapıp kaşıkla versem uykuda yiyebilir mi 🤔🙄
Ysmn18 Gamzekndmr ben bir sayfads gormustum sizin cocugunuz gibi mama icmek istdmiyormus annede hipp kasik mamasini biraz sulu yapip biberona koymus gece beslenmesinio sekilde yapiyordu bir deneyin isterseniz
Almina4497 Duygud ben doktor önerisiyle basladim cok rahat ettik bikac doktor onerdigi icin tedirgin olmadim tabi ilk gun mama degisikliginden dolayi yesil kaka oluyor sonra hep normal kucuk kutu alip deneyebilirsiniz
benkosarim Duygud hayır mamayı dolaba atamazsınız birkaç saatlik beklesin diye olur ama anne sütü gibi saatlerce bekleyemez Anne sütü buzdolabında 3 gün bekleyebiliyor alt tarafta ama mama en fazla 3-4 saat bekler içinde mikrop çok çabuk oluşur
Duygud BuluttSecil bende İlk günden bu zamana aynı mamayı kullanıyorum ancak yemiyor artık agzına bakıyorum yara VS mi acaba diyorum ama emzik veriyorum hiç reddetmeden hırsla emiyor aç olduğu belli aslında çok zor napcağımı şaşırdım
BuluttSecil Duygud ben evolvia kullanıyordum bi de bulunsun diye bebelac almıştım bebelac ı sanki daha iyi içti gibi
yaseminkarakurt Duygud Başka mama denenebilir tabii ki, aptamil mesela iyi onu tavsiye ederim ben biz gayet memnunuz
ozlemguzel hippte iyi bir mama ama ben hep aptamil kullandım, tat olarak güzel, kızım hiç reddetmedi, aptamilin içeriği yenilendi, yeni içerik aptamil gazda yapmıyor