Leylaozdrgt Kendi isteğiyle kendi şiseçtiği ürünlerle 27 ayda tuvalet eğitimine başladık şuan 32 aylık çişi tamam yani onuda ben götürünce yapıyo ama 5 aydır hergün kaka temizliyorum bıktım nerdeyse tekrar beze dönecem ne yapmam lazım güzel konuşuyorum anlamıyo kızıyorum anlamıyo
Sontvbukucu Leylaozdrgt kaka yaptığı zamanlari takip edip yonlendirerek alistirmaniz gerek. Yani gözlem yapın sonra bak kakan geldi hadi gel tuvalete yapalim diyerek yon verin zamanla kendisi soyler zaten.
Ceka Leylaozdrgt bende bıktım. 30 aylık oldu. Kaka olayında sıkıntımız yok gelince gidiyor Ama çiş mahvetti beni. Allahım ya heryere işiyor.
gurbetcimami Leylaozdrgt erkek çocuk mu? Gerçekten çok zor bir durum o kakyla dolanırken rahatsız olmuyor mu biraz öyle dursa hemen temizlemesen belki faydası olur. Yada yemeklerdenden sonra götürtüp otursan genelde o zamn kaka geliyor
Duyulurum Leylaozdrgt bizde de kaka çok uzun sürdü, hala hallettik sayılmaz ama artık ayları mayları saymayı bıraktım 😄 ne zamandır bu işin içindeyiz bilmiyorum ama 9 ayı geçmiş ya da ona yaklaşmış olabiliriz 😕
Leylaozdrgt Sontvbukucu saati belli olmuyo malesef mesela otururken birden ah kakam diyo tuvalete gidene kadar yapıyo altına
Leylaozdrgt Ceka çiş şöyle mesela sabah uyanınca yapıyo öğlen yapıyo yani bıraksan yatana kadr yapmaz onu tutuyo ben götürünce yapar ama kendisi söylemez ama napıcaz ya
Leylaozdrgt Sontvbukucu var lazımlık olmazmı ama oturmak istemiyor sıkılıyor oyuncaklar kitaplar fayda etmiyor ki zaten oraya gidene kadar kakasını altına yapıyor yapacak bir kaka kalmıyor
Rozalinda Ben de kafayi yemek uzereyim. 30 aylik. Benimki de yok alismiyor. Hic bi donemde bukadar zorlanmadim bu ne boyle ya
Leylaozdrgt Rozalinda napıcaz acaba ya böyle devam ederim korkusu var bide almışsa şimdiye kadar alışırdı çünkü
Leylaozdrgt Rozalinda merhaba bebeğiniz alıştımı acaba tuvalete benim bebeğim hala alışmadıda başardıysa ız nasıl yaptınız
Leylaozdrgt gurbetcimami erkek durmuyo zaten kakam geldi diyo gidiyo tuvalete ama gidene yapıyo tutamıyo kakasını neden bilmiyorum valla beze dönücem nerdeyse ama eşim olmaz diyo bıktım çünkü
gurbetcimami Leylaozdrgt erkekler de daha zor oluyor galiba tuvalet eğitimi 27 aylıkken kızımda ilk gün çiş ikinci gün kakayı öğrenmiştik valla bukadar süre sen çok iyi dayanmışsın ama pes etme ödüllendirmeyi denedin mi
Deletedmom_98 Leylaozdrgt Ben vereli 2 ay oldu Geçen hafta köpekten korktu çişini kaçırmaya başladı Kaka hiç kaçırmaz ama çiş yapmaya başladı Ben de sticker seti aldım Her çiş ve kaka yaptığında sticker veriyorum Günün sonunda hiç kaçırmadıysa küçük süpriz yapıyorum 3 günde düzeldi 25 aylık
Rozalinda Leylaozdrgt evet cok sukur alisti. Farkli bsy yapmadim ya altina yaptikca temizledim malesef sinirlendim( suan cok pismanim) anlattim lazimliga yapicaksin diye. Yaptikca alkisladik dans bile ettik kakanin basinda :) sonra baybay yaptik kakalar evine gidiyor dedik . Zamanla mantigi kavradi. Suan cok sukur hic kacirmiyor. Ama lazimliga yapiyor hala. Klozete oturmuyor. Bana bu da yeter simdilik:)