selin189_ Kbr_ay00 ya kaç gün gecikti sizin ve kafayı yemek üzereyim bugün 9 gün oldu ve sabah test yaptım bişey cikmadi ya hamileysem teste çıkmadı diye içim içimi yedi emziriuorum birde acaba ondan mı diye kendi kendime rahatlatmaya çalışıyorum
ilkaay0 Ygt239z ilk adeti 5. Ayda oldum şuan 7 aylık daha adet olmadım 😵💫 o korku beni de bastı test yaptım negatif çıktı 😁 sanırım düzensizlik olması normal
Kbr_ay00 selin189_ evet bmm oldu bitti emziriyeoum demişmiydiniz eğer öyleyse hiç sıkıntı yapmayın bence stresten de gelmemezlik oluyıe mesela geçenlerde bnm eşimle aram biraz lümoniydi onu dert et adet olmadığımı dert et derken olmadım yani hiç bekleme adet ne zaman gelirse gelsin de gelir merak etmeyin
selin189_ Kbr_ay00 sizin kaç gün geçmişti acaba bn 4 tane test yaptım bişey ckmadi ama bugün kan vermeye gittim içim rahat etsin diye emziriuorum da bilmiyorum ya bir an once olmak istiyorum 15 gün oldu tek korkum hamileysem nparim
NareDefne Bu problemden dolayı kadın hastalıkları doktoruma gittim ve polistikover sendromu olduğunu söyledi ve emziren anne olduğum için uygun bi doğum kontrol hapı başlattı
turkan2_ Ygt239z benm ilk kızımda 5aylikta oldm düzenliydi iyi geliyodu ama ila gecikmeler oluyodu 1sene snunda duzelmisti smdi de 5aylk olucak nrdeyee kızım regl gormdm hc süt korur diye korunmdm leke tarzı geldi bekliyorum da olmdm testm de negatif çıktı,🤷
ikiKudurukAnnesi Gizmuss kaç tün geciktiniz benim 12.g0n olmadım hala bür şey içtiniz mi kendiliginden mi oldunuz
selin189_ ikiKudurukAnnesi benim 16 gün gecikti valla hiç birşey etki etmiuo hersyeyi içmeyi bıraktım artk cnkku hiç etki etmiyo du sonra oldum ztn
selin189_ ikiKudurukAnnesi emziriuomusunuz ben doğum yapali 9 ay olacak doğumdan 4 ay sonra adet oldum üçüncü adet olusumdu bu geciken ikinci adet oluşumda 5 gün sürdü gecikme yani bu kdr uzun gecikme ilk defa oldu emzirdigim için doğumdan snra 1 yıl fln düzensiz oluyo
selin189_ ikiKudurukAnnesi eğer korunma yönteminden eminseniz bence stres yapmayın 16 gün fln gecikme oluyor
ikiKudurukAnnesi selin189_ emziriyorum ama 1 yaşında oglum yazın da böyle bir gecikme yaşamıştım ama 3 aydır falan 4 5 gün gecikme ile oluyordu bu çok uzun sürdü