Zeynepefem pinorr bi şekilde bir yolunu bulup doktora götürün öncelikle. Doktorun önerdiği tedaviye göre bir yol izlersiniz. Ve kreşe de göndermenizi öneririm dil gelişimine büyük katkısı olur
pinorr Zeynepefem teşekkür ederim sevgili anne kreş durumu dediğiniz gibi olsa hiç değilse akranları ile bir arada olir
pinorr Synmannesi Allah bin defa razı olsun canım benim çok ama çok teşekkür ederim🤲🏻🤲🏻🌹❤️🌹❤️ Sabaha kadar hiç uyumuyor gündüzde öyle tam 3 senedir 😭anlatınca inandirici gibi gelmiyor Deprem olup teyzemlerin evine geldik kalmaya başka şehre inanamadi kimse böyle bir çocuk olduğuna ..
pinorr esraperaonur eğer bir araya gelirse uyum sağlıyor gibi hiç oturmadığı için kitap okuyamıyorum malesef😔😔😔
pinorr Haticenurgncr sevgili anne kitap okuyamıyorum hiç oturmuyor durmuyor çok yaramaz TV yemekten yemege izletiyorum birde iş göreceğim zaman mecbur kalıyorum
Catlakbiranne pinorr Bu şekilde konuşmaz ama TV konuşma geriliğine yol açıyor TV yi tamamen çıkarmanız lazım Ve dil terapistine götürmeniz gerekli
askoglusum Merhaba, ben de 5 yaşıma kadar konusmamisim annemler hastane hastane gezdirmisler beni neyi var diye hiç bir şey bulamamışlar, aynı anlatfiginiz gibiymisim ben de belki sizin findikda öyledir
Aysemmm93 pinorr doktor bisey demiyor mu yada konuşmama dışında başka bi belirti yaptığı şeyler var mı benim oğlumda akıcı konuşmuyor hala
pinorr Aysemmm93 genetik sonucunu bekliyoruz frajilx sendromundan şüpheleniliyor kas ve eklemlerinde esnekli ve gevşeklik vardı 3 yasa yakın fizik tedavi ile yürümeye basladi