Sevilayy1237 Kkc38 ilk hamileliğimi bu şekilde öğrendim aynı şikayetler hatta regl olamıyorum diyip acile gidip adet söktürücü falan yapayım diyordum sonra görümcem engel oldu 2 gün sonra gebe olduğumu öğrendim dehşet bir adet sancısı çekiyor gibi oluyordum oldum olacağım falan diye düşünüyordum hep. Bence kan testi vermeniz de fayda var.
Kkc38 Sevilayy1237 bugün verecem bulantı dan uyuyamıyorum karnım kasıklarım hem ağrıyor hemde çok batıyor hayırlısı olsun önce varsa da yoksa da
Kkc38 Balin_annesi karın kasık ağrısı mide bulantısı ndan duramıyorum evde test yaptım ama negatif cikti eşim o testlere inanmıyor tutturdu kan ver diye bugün kan verecem
Kkc38 Balin_annesi bende aynıyım valla sabah kan verdim pazartesi sonuç çıkacakmış pazartesiye kadar nasıl duracam bilmiyorum
Balin_annesi Kkc38 ben gitmedim ama normalde o gün çıkmıyor mu ertesi gün mü çıkıyor? Bide orda idrar vermek istesek alıyorlar mı acaba enfeksiyon vs var mı diye
Kkc38 Balin_annesi alırlar da bana pazartesi dediler sonucu heralde cuma verdiğim için ama ben sık sık e nabizdan tahlillerim den kontrol ediyorum da sonuç çıkmış mi çıkmamış mi anlayamadım beta hcg 0.35 yazıyor anlamadim
prensesannesi772 Sanki bu ay herkeste gecikme olmuş gibi benim de gecikti, çok strese girdim inşallah bişey yoktur diye, bugün test yaptım negatif sonuç, bakalm ne zaman adet olacam.
Balin_annesi Kkc38 yok negatif büyük ihtimal yüksek değil sonuç. Ben de bugün adet oldum yokmus😏 Neyse Allah hayırlı zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
Damla_eflin Kkc38 Buraya Sorana Kadar Bi Kan Testi Vermeye Yada Test Yapsaniz Daha Mantıklı Degilmi Bide Test Yapasim Yok Diyorsunuz Eee O Zaman Doğurana Kadar Yapmayı Verin 😊
Kkc38 Damla_eflin dün kan verdim sonuç pazartesi dediler ama ben e nabizdan tahlillerim den bakıyorum sık sık beta hcg 0.35 yazıyor gebelik varmı yokmu sizce