Melikenl Cerene bizde ilk 3 gün patates zeytinyağı Sonraki 3 gün havuç içerisine patates eklenebilir Sonraki 3 gün ise kabak. İçine patates zeytinyağı havuç eklenebilir
ciko34 Cerene aslında meyve sebzelerden sonra olmalı yani doktorlqrin söylediği bu mesela ben daha yeni başladım tadimlarda ilk tatlı patatesle başladım sonra havuç yarında kabağa geçeceğim bundan sonra yogurta baslayacagim
Cerene Melikenl hemen hemen benziyor bilmiyorum tecrübe sahibi değilim ama doktorun söylediğinden çok çıkan bi insan da değilim kafam çok karıştı burda her konuda karışıyor zaten okuyunca da yazınca da en iyisi sileyim uygulamayı 😂😂
Melikenl Cerene bende sadece doktorun dediğine inanan biri değilim. Açıp araştiririm. Sorarım tecrübe edinenlerden bilgi alırım. Mantiğima ne yatmissa onu uygularım. Sonuçta bebeğin dilinden en iyi anne anlar 🤷🏻♀️
Cerene ciko34 sanırım bunu kafama göre yaptım çünkü listede ilk sırada elma yazıyordu bende ilk ondan başladım bakalım süreç bizi nereye götürecek
Cerene Cerene Melikenl bebekler süreci zaten belirliyor bence mesela ben bi minik fincan yedirdim rahatsız olmadı maşallah iştahı açık bi bebek zaten ayına göre de 2 ay önde gidiyor
ciko34 Cerene valla doktorlarda kendileriyle celisiyorlar herkes farklı kime inancagini şaşırıyor insan 🙂
ciko34 Cerene yaa bende mi oyle yapsam acaba püre biraz kati oluyor biraz zeytinyagi koyuyorum ama bilemedim simdi