Cerene Gün çorba kaşığı Gün kahve fincanı Gün çay bardağı bu şekilde vermem gerektiği yazıyor kağıtta bu şekilde tadım yapanlar bakabilir mi
Melikenl Cerene çay bardağı ölçüsü fazla değil mi canım. Barsak sindirmede zorluk çekebilir ama yinede sen bilirsin 🤗
ciko34 Cerene iyide bizim doktorumuz böyle dedi sizin dediğiniz çok fazla asıl ilk tadimlarda o kadar yemiyorlar bile
Cerene Melikenl doktorun verdiği çizelgede bu şekilde yazıyor resim atabilsem keşke bna da fazla geldi
Cerene lilanasi çizelgeyi paylaştım üstte bu şekilde belirtmiş bizim elma da 3. Günümüz gayet güzel yiyor bana da biraz fazla geldi sordum ama bazı kullanıcılar da az veriyor bilmiyorum kafam karıştı
Melikenl Cerene ilginnc geldi bana. Normalde ilk tadimlar nötr tat sebzeler ile yapılır diye biliyorum. Şekerli şeyler yediğinde patates havuç kabak vs tadini beğenmeme ihtimalleri yüksek oluyor
Melikenl Cerene bugün konuştuk bu konuyu doktorumuzla. Mesleğinde çok iyi ve tecrübeli biri. Mesela yoğurdu 6 aylık olunca getir burda ben vereyim dedi. Alerji vs durumu olur diye