Defne1021 Umutveannesi çok güzel ya yedide yatıp altıda uyanması.. biz oniki de yatıp altı gibi uyanıyoruz beslendikten sonra yine uyuyor dokuzda kalkıyor .. bu şekilde bizim devamlı bir oyun çabası kucak gezdirme aksamlar bitmyr
Defne1021 birminnakannesi06 evet yatirsamda yarım saat bir saat kestirir enerjik kalkar hadi bakalım kucak oyun saat oniki olur baba yorgun annenin pil bitmiş:) allhtan altı gibi beslenip dokuza kadar yatıyor da dinleniyorum.szin daha zormuş
Defne1021 aselparlaa evet ya bu şekilde olunca yorucu oluyor devamlı kucak oyun .. gece ne dinlenebilirsen..sabahtan o saatlere kadar dewamli odak noktamız..
Defne1021 aliasaf16 üç ayın öncesinde sık uyanirdi ama uykuya kolay geçerdi. Üç aydan sonra oniki altı arasi uyumaya başladı.. sizinde en azından yavaş yavaş bu şekile gelir tabi dileğim daha çok duzelmesi
Defne1021 _-zynp-_ yalnız değilmişim çoğu kişi sekiz dokuzda yatıyor sabah kalkıyor diyor hayret ediyordum .bu şekilde zor oluyor gece onunla ne uyuyabilirsen..ben alıştım da babası hala alışamadı:)akşam sohbetimiz çocuğu oynatalim biraz sen gezdir …:)
_-zynp-_ Defne1021 öyleymiş yaa Rabbim güzel uyku versin bebişlerimize bizde de aynı durum gün içerisinde çok fazla zaman geçiriyoruz sıkılıyor benden 😀 memeyide kucağımda almıyor yatarak verecekmişim kucağımda ağlıyor öyle böyle zaman geçiyor giderek zorlaşıyor ailemden uzağım kimsede yok etrafımda yazın dışarıda huysuzlanıyordu alıştı kış geldi eve kapandım odaları dolaşıp duruyoruz 😀
Cennetinsusu nrslkvnc Her bebek bir değil işte. Kızım çok geç uyurdu. Erken mümkün değil uyumazdı. Oğlum saat 20-21 arası uyuyordu uyanınca emzirir geri yatırıdım uyurdu. Son birkaç haftadır sürekli uyanıyor. O saatlerde mümkün değil uyutamıyorum artık. Uyursa da uyanıyor geri zor uyutuyorum biraz daha geç uyutmaya çalışıyorum yine aynı noldu anlamadım uyku saatimiz vardı ne güzel.
nrslkvnc Cennetinsusu hadi ya çok zor sizin için gerçekten. İnşallah düzelir uyku saatleri. Çünkü gerçekten çok yorucu olabiliyor bizim içinde 😢
Defne1021 _-zynp-_ birebir aynı durumdayız ya çok iyi anlıyorum sizi ..Bende uzaktayım kışın bütün gün evin içinde,olduğumuz yerde avm falanda yok çocuğu insan görsün diye akşamları markete götürüyoruz:) Allah bebislere saglik bize de kolaylık versin :)
_-zynp-_ Defne1021 ay gerçekten aynıyız kız bizde alışssınn diye bolca markete gidip geldik burası fazlaca soğuk karda yağdı kış çabucak geçer inşallah sağlıkla 🤭
nrslkvnc Omerbebek_ benim 5 aylık olacak 24.dünde. Çok şükür gece gündüz ayrımını çok çabuk yaptı. Ama ben çok erken rutin oluşturdum. Hep aynı saatte yatırıyorum. Gündüzde 2 saatte bir en az 1 saat uyku ile devam ediyoruz. Açıkçası uyku konusunda hiç sorun yaşamadım.
nrslkvnc Defne1021 ya her çocuk aynı değil gerçekten. Benim gece uykusuna geçişte hep aynı rutin ile devam ediyorum. Yani üst değişir ve uyku tulumu giyilir. Açıkçası uyku saatinde ne dışarı çıkarız ne bişi. Mümkün mertebe aksatmadan sürekli aynı saatte uyutuyorum.
Defne1021 nrslkvnc belki dediğiniz gibi çok daha öncesinde rutin konusunda daha farklı yöntemler deneyebilirsin smdi olmuyor pek:) sizin adınıza sevindim :)
nrslkvnc Omerbebek_ atak haftası vallaha çok zordu. Düzeni değişmedi ama uykuya geçişte kıyamet kopuyordu. Akşam uykuları hala aynı. Uykuya geçişte ağlama krizimiz oluyor.
Fridasrose nrslkvnc malesef her bebek aynı olmuyor. İlk çocuğum 9 da gece uykusuna yatardı şuan 3 aylık bebeğim var doğduğu günden beri 12-1 de yatıyor ara uykuları var ama uyandığında sanki hiç uyumamış gibi gözleri açık oluyor
nrslkvnc Fridasrose o durumu bir kez yaşadım ben 23:30 da emzirme için uyandı ve 4-5 saat asla uyumadı. Sebebi neydi asla anlamadım.