gurbetcimami FiltreKahve buda 5-10 dk faln sürüyor canım ama bileğine bastırınca acıyor diyo dizde olmuyor mu büyüme ağrısı?
gurbetcimami MinikPandam_ cuma günü doktor randevusu vardı kulak için aile doktorunda orda soracağım canım
eygokkk gurbetcimami kramp girmiş olabilir hareket anında olmuş masajla azalıyorsa agrısı önemli birşey olduğunu sanmıyorum ama bugün değilde yarında veya diğer günlerde devam ederse bi doktora gözükün isterseniz 10 15 dakika yavaş yavaş masaj yapın bi dolaşım hızlansın belki damarda vs bisey olmuştur
gurbetcimami eygokkk ben de öyle düşündüm canım bana da çok olur kramp cumaya kadar gözlemleyeceğim cuma günü doktor randevusu var
Minel-inannesi gurbetcimami kan tahlili isteyin magnezyum eksikliği olabilir. Uykuya dalmakta zorlukta varmi?
Minel-inannesi gurbetcimami buyudugu icin kemikleri agriyo olabilir, yogurt kefir verin alerjisi yoksa. Hem probiyotik hem kalsiyum
birinsan14 Bence doktora götürün ben öyle elimi çok hafif masaya çarpmıştım dediğiniz gibi ani ağrılar giriyordu çok üstüne düşmedim sonra arttı ağrılar doktora gittim niye geç gelsin zedelenme olmuş dokularda dedi. Uzun süre sargıda kullandım