aybukekara-06 Yani doğum sonrası ağrıdan ağlayıp acillere gittiğimi bilirim ama zaman geçtikçe hafifliyor ben tekrar doğum yaptığım ve sürekli bebeğim kucağıma ya da kanguruda taşıdığım için geri ağrıyor ama ilk doğumumdan sonraki kadar ağır değil çok şükür
Tusel14 aybukekara-06 evet evet bebislerde sürekli kucakta onun da etkisi vardır illaki. Çok şükür çok geçmiş olsun sizede 🌸
Tusel14 nediyon7 yüz üstü uyumamaya dikkat edin o da tetikliyor buradan görmüştüm ben yüz üstü uyuduğum bir gün kalkamıyordum bu sürekli olunca Bi gün yazı çıktı karşıma yaşayan başka annelerde varmış o gün bugündür çok dikkat ediyorum
Annesininprensesi55 Tusel14 Çok geçmiş olsun kuzum bende de oldu bel düzleşmesi oldu bende yürüyüp kucağıma alamadım kızımı ağır olmicak kiloya dikkat ve sıcak tut bana doktor hemen hemen her kadında doğumdan sonra bu goruluyo demişti ve bı kaç ilaç vermişti bizde altı aylık tık o zamanlar
Tusel14 Annesininprensesi55 Allah razı olsun canım benim 🥰 benim doktorum da ilk birkaç günde başlamıştı zaten o zaman da spinalin yan etkisi böyle durumlarla karşılabiliyoruz demişti geçer dedim aylar oldu geçmedi. Geçti mi sizin peki ilaçla veya zamanla
Lilaliya Tusel14 doğum yaptığım günden beri böyle ama son 2 aydır belimin kuyruk sokumu kısmında sol tarafta kemiğim ağrıyor fıtık mı oldum acaba diye düşünmeye başladım tutulup kalıyorum şuanda bile çok kötüyüm kalkamıyorum doktora gitmem lazım gidemedim bı turlu bu normal mi bilmiyorum sırt ağrısı desen sirtimin ortası kopuyor resmen ne yapmam lazım bilmiyorum sizinde mı böyle
Tusel14 Lilaliya evet benimde aynen öyle kötürüm gibi hissediyorum kendimi nefesimi kesiyor o ağrı resmen çok geçmiş olsun sizede banada geçsin de normal hayatlarımıza dönelim inşallah
Annesininprensesi55 Tusel14 Zaman ve ilaç ikisi de biraz etki etti ama dikkat etmeyince yokluyo illa ki ben burdayım diye bide bel fıtığı da var bende daha çok zorluyo
Deletedmom_75 Tusel14 Yarim saat değil ama benimde uzun süre is yapınca tadimi bozucak şekilde ağrıyor daha çok baş ağrısı kaldi bendede spinalden sonra maalesef
Nazendece Tusel14 çok geçmiş olsun bende aynı durum olmuştu kırkım çıkar çıkmaz hemen hacamat yaptırdım hamdolsun öyle duruma gelmistimki donemiyordum yatağa yatıp kalkamıyorum hemen hacamat olun şifa niyetiyle inşâllah 🌺
Atailknur Tusel14 bir yıl oldu doğum yapalı belim ve sırtım çok ağrıyor bazen acillik oluyorum iğne merhem kas gevşeticiyle idare ediyorum ama artık dayanamıyorum randevu aldım önümüzdeki hafta gidicem. Evlatlarımıza bakmamız için kendimizde sağlıklı olmalıyız çok ihmal ettim kendimi. Allah hepimize yardım etsin inşallah
Atailknur Pembebulut27 merhaba malesef geçmedi bende fiziğe hala gidemedim. Çok tutulduğumda ağrı kesiciyle idare ediyorum. Kitlenip kalırsam acilde bir kas gevşetici iğne yaptırıyorum. Şimdilik durumum bu tedavi olmam lazım fakat hiç vaktim yok.