Bebeğiniz bir gün büyüyecek ve siz istesenizde onunla aynı odada yatamayacaksınız. Doyasıya yatın bebeğinizle lütfen. Oğlum 29 aylık 2 aydır odasında uyuyor. 4 gün önce hava aşırı yağmurlu ve şimşekliydi depremde korktuğumuz için bu havada ve de gece şimsek sesinden korkarsa diye ortamızda yatırdık. İnanın onuna aynı yatakta uyumak onca zamandan sonra öyle hoşuma gitti ki ertesi günde uyudum🥲 Şuan kendi odasında uyuyor ve hızlıca büyüyor bir gün istesekte sarılarak yatamayacağız. Lütfen tadını çıkarın. Doğru zaman gece beslenmesi kesildikten ve bebek deliksiz uyumaya başladığı zaman inanın bana. Ayrıca uyku eğitimi felanda güzel değil. Oğlumu her gün 9 da uyutuyorum 8.30 da yatağa geçip seçtiği bir hikayeyi okuyorum ona. Hikaye bitince ışığı kapatıyorum ve onunla beraber yatağa uzanıyorum ilk günden beri o uyuyunca benimde yatağıma gideceğimi söylüyorum. Sadece çişi gelirse ve susarsa uyandırıyor beni. Onun dışında bşr sorun yaşamadık. Hiç yanıma gelip senşnle uyuyacağım bile demedi şimdiye kadar. Zamanını bekleyin ve tadını çıkarın 🙏🏻