Eyeser Kızlar yaşadığım anksiyete mi bilmiyorum ama sürekli kafamda kötü senaryolar var. Mesela bir yerim ağrısa kötü hastalığım mı var diye düşünüyorum. Yada başıma köyü bit şey gelecek gibi her şey olumsuz çok yorulduk bu durumdan yaşayan var mı?
Bety2 Eyeser aynısı bende var hastalık hastası gibi bişey nedir bende bilmiyorum. Bikini bölgemde yanma kaşıntı ağrı var rahim kanseri miyim diye düşünüyorum yani
elizayliz Eyeser ben bu durumu ilk kızımda yaşadım berbat bisey engel olamıyodum düşüncelerime sonra bu durum geçmedi daha da ilerledi gece uykusuzluklari ağlamalar vasiyet bile veriyordum eşime. Sürekli hastalık arastiriyordm en sonunda kollarım bacaklarım uyusmaya basldi nörolojiye gittik ama ben emindim beynim de bişey vardı tümör fln bunu kuruyordum o sırada.. bütün tektikler yapıldı emar ekg kan hiç biseyim yoktu doktor lohusalik hüznü yasiyosn ilk iki yil normal ddi lustral diye bir hap verdi onu kullandım şuan çok iyiyim bence kesinlikle ilerlemeden doktora git ben çok pişmanim hemen görmediğim icin
Eyeser elizayliz ben bunların aynısını yaşıyorum şuan uyuşmalarım başladı ama ayın birinde randevum var emziriyorum ilaç kullanamam galiba ama terapi alacağım.
Eyeser elizayliz sizinde kalbiniz de daralma oluyormuydu akşam olunca. İçim sıkılıyor nefes alamıyor gibi oluyorum.
Nurdemirrr Ulucunannesi bunun çeşitleri varmı acaba bilgim yok oyzden soruyurm bendede kendime karşı hiçbsey yok ama çocuklarıma karşı çok evhamlıym hasta olduklarında araştırıp bi sürü senaryo yazıyırm düşünüp duruyorm azcık bi bakışları değissn bşey olacak diye korkuyorum sürekli düşünüp duruyorum ama kendime karşı bi korku yok biyerim ağrısın umrumda olmaz üstünde durmam sadece çocuklarıma karşı bi takıntı var buda bi çeşidimi acaba
newmommy34 Eyeser anksiyeteden çok çekmiş ve tedavisi görmüş biri olarak söyleyebilirim ki anksiyeteden çok vesvese gibi bir şey sizinkisi, panik atak başlangıcı da olabilir belki, birbirine çok benziyorlarmış.
Ulucunannesi Nurdemirrr okb, sosyal anksiyete, panik daha var yani zor bir süreç geçirdiyseniz travma sonrası stres bozukluğu olabilir.
Eyeser Nurdemirrr ben de o da var zaten öyle başladı çocuğum bi hareket yapsın internetten araştırırdım hep aklıma kötü şeyler gelirdi. Şimdi kendime de öyle oldum.
Drysmsn Eyeser emzırıyorum ve 2 çocuğumda da anksıyete ıcın ılac kıllandım Su an bebegım 10 aylık ve pskıyatrı ılacımı ıcıyorum her ılac emzırmede kullanılmaz diye bısey yok doktora söyleyince ona göre verıyor
elizayliz Bezelye03 evt cnm hamilelikte bile kullanılıyormuş lustral . Emzirmeye engel değil iyikide kullandım