Minel-inannesi O1Anne beline eskilerin usulü gayret kusagi yapin, beli sırtı sarılı destekli olunca dengeyi daha kolay bullabiliyolar. Doktorunuz bu konuda ne onerdi? Kan tahlilleri yapildimi?
Hazal-askin O1Anne dişleri de pek yok demişsin. Bizim kızın disleri neredeyse tamamlandi 18 tane 6 aylıkken vardı dişi. Ama doktorumuz geç çıkan dişin daha sağlıklı olduğunu söylemişti
Hazal-askin O1Anne benim kızımda korkak kendi osurugundan korkar 🤣 hateketli de değildi 11 aylıkken bile öyle otururdu sadece sonra hareketlendi koltuğa bile çıkıyor artık 🤣 düşmesin diye gözümden ayiramiyorum
O1Anne Hazal-askin evet dişide hiç çıkmadı bu konuda braz zorlanıyoruz sabırsızlıkla bekliyorum dişlerinide 😁
Hazal-askin O1Anne benimki çıkarken korkuyor inerken atıyor kendini manyak 🤣 böyle balıklama hemde ay biz tutuyoz diye mi yapıyor bilmem
Kugukiz O1Anne ben yürüme arkadasi almıştım onu tutup gidiyordu. Sonra kendi başına ayakta durmayı öğrendi. Şimdi uzun süreli yürümüyor ama yürüyor yani kendi başına. Bı şeye tutunup ayağa kalkıp on adım kadar gidiyor. Elinden tutunca gidiyor.
Kugukiz 2kizbiroglan sizinki yürüyor işte. Tam anlamiyla yurumesi zaman alır bir iki ay. Ama yürümeye başlamış yani. Ayakta kendi başına bikax adım atıyorsa tamamdır.
O1Anne Kugukiz koltukları tutunarak yürüyor sadece desteksiz adım atmıyor ve ayakta kendi başına durmuyor korkuyor gibi