prnsannesi_ Merhaba iyi akşamlar bebeğim 1 yaşında halla yürümüyor kayinvalidem yürümesi gerek artık diyo erkenmi yoksa şuan yürümesi lazımmı ilk bebeğim endişe ediyorum desteksiz ayakta da durmuyor
ssonguul prnsannesi_ 11 ay 10 günlük daha yürümüyor ki acelesi de yok elbet zamanı gelince yürür yürümezse de doktora gözükürsünüz ilerde kayınvalideniz çok biliyormuş nerden varmış bu kanıyaaaa da ney bir şekilde söylüyor ki size endişe ediyorsunuz sonra içiniz rahat olsun her bebek farklıdır kendine özeldir.
emineyade prnsannesi_ bir yasinda yürüdü tam. Ay bu kaynanalarin çocukları hep erken yürür erken konuşur hep şişman bebek olurlar bizimkiler zayıf olur hep beş yaşına kadar emzirirler çok biliyorlar ya dogurduklarindan belli. Sıkma canını çok normal daha zamanı vardir çocuğun 18 aya kadar
birinsan14 18 aya kadar normal. Yüeümesi için siz teşvik ediyor musunuz yğrğme arkadaşı sık sık eşinden tutup yürütme hem evde hem dışarıda. Tutunup kalkması için destek olmak gibi.
ssonguul prnsannesi_ Benim ablamın da 9 aylıkken yürüdü ama işte her çocuk farklı arkadaşımın ki 20 aylıkken yürüdü tam hastaneye götürücekti çocuk yürüdü birden
prnsannesi_ emineyade tam üzerine bastın yemin ederim ban bunları hepsini diyo bende takmıyorum tabi inşallah en kısa sürede yürür sağlıklı olsunlarda gerisi boş
Sedoss02 prnsannesi_ hiç korkmayın doktorlar 18 aya kadar normal olduğunu söylüyor benimkiler birden yürüdü hiç öncesinde tutunma filan da olmadı
Slmrkn prnsannesi_ benim kizim 13 aylikken yürüdü çocuktan çocuğa değişir bu kardeş bile kardeşe benzemez oğlum 11 aylikken yürüdü kizim 1 yaşındayken konuşuyordu oğlum şimdi bir yasinda tek bir kelimesi hecesi yok