Memolininannesi gaz20_ tamam ama sezeryan daha zor birde herkesin kendi tercihi keşke şöyle doğursaydın demek hoş olmamış
fzkakdemir Wcden sonra fön makinesiyle ılık hava vererek kurutmamı söylemişti benim doktorum, iyi geliyordu ama benimki de iyileşmesi uzun sürdü 40ım çıktıktan 1 hafta sonra falan iyi olmuştu galiba. Bir de uzanarak emzirmeye çalışın inanın aşırı rahat bişey
melera cn_aslan Ben de normal doğum yaptım 2 ayı geçkin dikişlerim acıdı rahat edemedim benim sayısız vardı iç dış sayısızdı çoktu bende çok sürdü iyileşmesi.
kukuliiii lohusaserbeti ay benimde açıldı açık bişekilde kaynadı sizinde öylemi dikmiyolar bidaha çocuk yaparım diye en sonuncu doğumunuzdan sonra yaparız diyolar 😕
lohusaserbeti Ebru__ dikmediler malesef hatta başka doktora da gittim o da dikmedi 40ın çıkana kadar beklicez dedi. Günde 5-6 kez pansuman yapmaktan yoruldum 1 aydır
nefesimo13-10-21 Ayyy çok geçmiş olsun hepinize. Bende normal mi yapsam diye içimde kalmıştı sezeryan olmuştum. Simdi okuyunca iyi ki sezeryan olmuşum dedim. Ben 2 haftada toparlanmıştım hicbiseyim kalmamıştı 🙄 doktora sorarak kantaron yağı kullanabilirsiniz bi arkadaşım sürmüştü cabuk iyileştirdi
Estmom 45-50 gün civarı sürüyle tam iyileşme 4.5 ay oldu benim hala ani bi hareket zorlama yaşarsam ağrıyor bile önemli olan kuru tutun yara hali çabucak iyileşsin
Beyza01 Benim de dikiş yeri ağrım çok olmuştu doktora gitmiştim hatta. İdrar yolu enfeksiyonum varmış meğerse. Dikiş ağrısı falan değilmiş. Mutlaka bi kan vermenizi öneririm. Kanınızda enfeksiyon var mı bakılsın. Oturamıyordum antibiyotik içmiştim ona rağmen geçmemişti fitil vermişti sonra doktor. Çok geçmiş olsun o ağrıyı yaşamayan bilmez
Elifelifelif cn_aslan 50. Güne kadar hala dikişlerim vardı. 2. Aya kadar da ara ara batma oluştu. Şuan 8 ay geçti doğumumumdan . Artık batma vs yok ama elim ile dokumduğumda hala dikiş yerinin kabartısını hissediyorum. Kolay geçmiyormuş vallahi 😕 umarım sizin daha hızlı olur
Ayferde cn_aslan 4sy kadar hala ağrısından kadın doğuma gittim yoğun enfeksiyon vardı fitil kremle biraz iyileşti ama tam iyileşmesi 1 seneyi buldu ya umarım seninki çabuk iyileşir
melo23 cn_aslan bende normal dogum yaptım benimde çok uzun sürdü şuan oğlum 10 aylık iki ay sürmüştü benimde otururken kalkarken zorlanıyordum hatta acaba yanlış mı işlen yapıldı doğum esnasında demiştim ama sonradan geçti geçiyor ama biraz sürebiliyor