cn_aslan Doğum yapalı nerdeyse 1 ay olacak ama hala normal doğum dikişlerim acıyor çok oturunca ağrıyor mecbur emzirdiğin için sürekli oturma halindeyim doktora gitmelimiyim bu kadar uzun süren oldumu
damladll cn_aslan benim 57 gün oldu neredeyse 10 gündür rahatım diyebilirim, benimde çok uzun sürdü ve hiç geçmeyecek sandım hala da ara ara batma oluyor
Memolininannesi cn_aslan sürekli havaalndırıp kuru bırakın daha hızlı iyileşir ve çok normal hassas bölge benimde uzun sürdü
cn_aslan gaz20_ sonucu kimse bilemiyor maalesef normal yaptığım için mutluyum ama herkesin dikişi aynı olmuyormuş
Memolininannesi gaz20_ tamam ama sezeryan daha zor birde herkesin kendi tercihi keşke şöyle doğursaydın demek hoş olmamış
fzkakdemir Wcden sonra fön makinesiyle ılık hava vererek kurutmamı söylemişti benim doktorum, iyi geliyordu ama benimki de iyileşmesi uzun sürdü 40ım çıktıktan 1 hafta sonra falan iyi olmuştu galiba. Bir de uzanarak emzirmeye çalışın inanın aşırı rahat bişey
melera cn_aslan Ben de normal doğum yaptım 2 ayı geçkin dikişlerim acıdı rahat edemedim benim sayısız vardı iç dış sayısızdı çoktu bende çok sürdü iyileşmesi.
kukuliiii lohusaserbeti ay benimde açıldı açık bişekilde kaynadı sizinde öylemi dikmiyolar bidaha çocuk yaparım diye en sonuncu doğumunuzdan sonra yaparız diyolar 😕
lohusaserbeti Ebru__ dikmediler malesef hatta başka doktora da gittim o da dikmedi 40ın çıkana kadar beklicez dedi. Günde 5-6 kez pansuman yapmaktan yoruldum 1 aydır
nefesimo13-10-21 Ayyy çok geçmiş olsun hepinize. Bende normal mi yapsam diye içimde kalmıştı sezeryan olmuştum. Simdi okuyunca iyi ki sezeryan olmuşum dedim. Ben 2 haftada toparlanmıştım hicbiseyim kalmamıştı 🙄 doktora sorarak kantaron yağı kullanabilirsiniz bi arkadaşım sürmüştü cabuk iyileştirdi