-_-hUysUzvetatlikadin Norveckizi hiç bir et ürününü yapamıyorum ve tek yaptığım ve iyi yaptığım hamsi buğulama ve sıfır koku defne yaprağı ve biberiye koyuyorum bolca limon dilimi diziyorum hiç koku olmuyor
Tatlican Norveckizi Biz cok seviyoruz ama pahakiyken almadik bazen bolluk oluyor ucuz oluyor ozamn buzdolaba atıyorduk. Hamsi ve palamutta dsarda kizarttiyor esim ev kokuyor diye
Guzelanne19 Norveckizi biz genelde deniz balığı alıyoruz soslu limonlu bekletip sonra üfleyip bol kızgın yağda kızartır eşim yanında en az 3 4 çeşit salata meze güzel okur ama besleme baliksa fırında pişirme kağıdı ile yapariz
Ulucunannesi biryenikisi temizlenmiş hamsiyi bir kabın içinde çiçek yağı -kekikle karıştır( acı seviyorsan acı biberde atabilirsin ) . Fırın tepsisine pişirme kağıdına diz 180 derece 35-40 dk pişir bu kadarrrr. Hafif sulu olur. Çok basit ve hayat kurtarıcı ben haftada bir kez muhakkak yaparım.
Norveckizi Ulucunannesi sulu olmaması ıcın fırında biraz fazla bekletebılırım sanırım de mi cozum olarak
Norveckizi bananeabiya ıste yok ki 😔 bı fanlı ayar var Bıde alt ust ayar var Guya ankastre Igrenc Bi fırın Keki bıle 50 dakikada pişiren 200 dereceyi secınce 100 derece anca ısıtan özellıksız bir ankastre 😳😳😳kiracı olunca almıyoruz da napalım
YagizAlinin_annesi Ulucunannesi fırında hamsiyi nasıl yapıyorsunuz acaba tarif edebilir misiniz daha önce yapmıştım kurumuştu ben biraz daha sulu kalsın tıkır tıkır olmasın istiyorum
Alerjikrinit Norveckizi hamsileri kılçıklarından temizliyoruz tek tek ve tuzluyoruz . 1 kg hamsiye yaklaşık 1 çay bardağından 2 parmak eksik su o kadar da zeytinyağı 1 tane limonun suyu. Üzerine soğan halkaları ve zevkinize göre pul biber ve kekik. Mükemmel oluyor
Mervecnr Norveckizi Lazkızı olarak Hamsi kızartma+ Çupra/Somon fırında + palamut iki türlü de olur. Levrek ızgara da . İstavrit kızartma 🐟 acıktımmmmm yav
Annis-ogul Norveckizi levrek, çupra firinda .Bn tabi yapamıyorum dokunamiyorum çiğ balığa. Saolun o işler kocam beyde
bananeabiya Norveckizi yaa ev yapılırken olan ankastreler öyle oluyor biz taşındığımızda da vardı ama bizim fırın ankastre gibi olandan olunca onu kurmuştuk. Canım şey alabilirsin benim annemde de vardı böyle tost makinasına benziyor tipi ama ızgara. Çok portatif bisi fazla yer de kaplamıyor. Annem balıkları falan onda yapar balkonda ev de kokmuyor bu sayede onlara bi bakabilirsin.