elfkrtp Yok mu elinde olan 18 24 ay degil de 2 3 yas araligi da olur bence. Uyku tulumu biraz buyuk olmali bence. Benim yok bebegim daha 9 aylik henuz yoksa yardimci olurdum.
ysmygt06 Memolininannesi Kızlar dolap uygulamama göz atar mısınız beğendiğiniz olursa yardımcı olurum bebeğime uyku tulumunu alayım🙏 @yesimmsirin
elfkrtp ysmygt06 ben biraz sizin icin baktim dolap uygulamasina ordan bulabilirsiniz sanirim 120tlye falan kullanilabilir durumda ilanlar gordum kargoyla beraber 160 tlye geliyor. 110 tllik teklif atarsaniz kabul edebilirler diye dusunuyorum.
ysmygt06 elfkrtp Kızlar dolap uygulamama göz atar mısınız beğendiğiniz olursa yardımcı olurum bebeğime uyku tulumunu alayım🙏 @yesimmsirin
Irmakmelegim ysmygt06 yani benin elimde uyku tulumu Vr ama kız çocuk bir tanesi 1-2 tqs 1.5 tog diğeri ince 0.5 tog 1.5 yas
ysmygt06 Irmakmelegim Kızlar dolap uygulamama göz atar mısınız beğendiğiniz olursa yardımcı olurum bebeğime uyku tulumunu alayım🙏 @yesimmsirin
ysmygt06 Kızlar dolap uygulamama göz atar mısınız beğendiğiniz olursa yardımcı olurum bebeğime uyku tulumunu alayım🙏 @yesimmsirin
Kbrmd Irmakmelegim Fotoğrafları varsa atabilir misiniz ince olan çok ince mi ya da dolap hesabınız varsa