gmuserref E nabız dan hangi bölüme girerek buldunuz acaba benimde alınmıştı sonucuna bakmak istiyorum
Fulo Bende miyom vardi miyomlari aldi sezeryanda onlarida patolojiye gönderdi sonuclari temiz cıkti böyle bişeyde olabılıe
bananeabiya Eslemsura bende kist ve miyom varmış bilmiyordum doktorum onları almış patolojiye yollamış ama söyledi bana ameliyat bitiminde. Belki sizde de öyle bisi çıktıysa almıştır
Esra3419 Eslemsura tüplerinizi mi bağlattınız acaba banada aynı şekilde mesaj gelmişti doktora gösterdim tüplerini bağlatmışsın süper dedi
3ccukannesi Arkadaşlar her doğumdan sonra plasenta patolojiye gider onun bilgisi gelir bir kaç kişi daha benden de habersiz alınmış diyor size doktor bilgi vermemiştir benim de 2 doğumda soyledi 2 doğumda söylemedi doktor sonuca da bakar zaten aksi bi durum olursa kişi bilgilendirir
3ccukannesi plasentanın kendisinde, membran- larında, göbek kordonunda bir anormallik saptandı- ğında, gebeliğe, doğuma, infanta ait bir anormalik şüphesi halinde, plasenta ileri inceleme için patoloji laboratuarına gönderilmelidir.
Nikita yorgunanne51 yapay zekaya sordum normal bir durumu ifade edermiş. “Tuba uterina” terimi, rahimle yumurtalıklar arasında yer alan ve yumurtanın rahme ulaşmasını sağlayan tüpleri ifade eder. “Spesifik patoloji içermeyen” ifadesi, bu tüplerde belirgin bir hastalık veya patoloji olmadığı anlamına gelir. Yani, bu ifade sağlıklı, normal bir durumu ifade eder.