Susamtanesimoms Ev yaptırıyoruz kendimize hayırlısıyla, kapılarda kararsız kaldım bı yanım camlı bı yanım sade düz diyor karar veremedim ya sizlerdende fikir almak istiyorum hangisi daha iyi kullanışlı
16byd Susamtanesimoms şuan ki evim camsız kapıları annemlerdeyken camlıydı ama kare kare çok uğraştırıcıydı yani modeline göre bence camlı güzel duruyor. Herşey kırılıp dökülüyor ztn yaptırsın kapıyı da camlı nolcak wlxkflscj
Binnur_cam Susamtanesimoms biz yeni taşındık kiracıyız adamlar salonun kapısını camlı yapmış kapıyı kapatıcam cam ses cıkarıyor saçma sapan sallanıyor yani cam babamlar silikon sıkıp sağlamlaştırdı ama insan korkuyor camdan bebekli ev çocuklar büyüyecek o kapılar pat püt vurulur Allah korusun birşey olur bence güzellikten ziyade sağlamlığa kullanılışa bakılmalı.
Kuzularinanasi Susamtanesimoms kesinlikle evde hic hir kapi camli olmamali.hatta dusakabinde bile patlama riski var.asla istemem ben olsam.heleki kucuk cocuklu evde aman aman
Minnakordek Salon canlı guzel olabilir aslinda çok güzel modeller var ama kullanışlı mi bence değil kırılır eder
fatma58 Kesinlikle camlı tavsiye ederim kendim camsız yaptırdım çok pişmanım ara korudorum kap karanlık oluyor çok pişmanım
AviL06 Susamtanesimoms öncelikle hayırlı olsun 😇mutfak salon gibi alanlar için camlı kapı odalar ve tuvaket-banyo için camsız tercih edebilirsiniz.. ben olsam öyle yaptırırım ☺️🌹
Susamtanesimoms AviL06 teşekkür ederim, büyük bı ihtimalle camsız tercih edeceğim hepsini çünkü bebeğim çokkk yaramaz 😂
Minigim38 Susamtanesimoms bizde yaptırdım birkaç ay oluyor. Yatak odası, çocuk odası, wc,banyo camsız Oturma odası, misafir odası, mutfak camlı ortasında
acimavi Susamtanesimoms camlı kapılar daha şık duruyor bence ama hem mahremiyet açısından, hem temizlik açısından camsız daha kullanılışlı
Olimbonii Susamtanesimoms Oturma odasi ve mutfak camlı olur genelde diger oda kapıları camsiz bende suan ev yaptiriyorum bu sekil yaptırdım guzel gözüküyor camsizda
Tatlican Susamtanesimoms eski evkmizde salon mutfak camli yaptirdik yatak odalar banyo tuvalet camsz .bu evdede ayni salona ve mutfağa camsz yakismaz