Deletedmom_100 Offf kızlar evimin işi o kadar çokki bir kısmını halletmeme rağmen hala çook kış temizliğimi yapamadım perdeler yıkanacak mutfak dolaplarım iç dış silinecek annemlerde memlekete gidecekler ama önce yanıma geleceklerdi mesafe uzak gözlerinde büyüyor bana sen gel diyorlar bende onları beklemiştim temizlik için bir yanım koyver gitsin git baba evine diyor bir yanım yok onlar gelsin temizliğinde çıkar aradan diyor 😂 Ne yapmalıyım sizce
BuzluKahve Deletedmom_100 Eve bir yardımcı al, sen de beraber onunla bir günde hallet. Sonra sen git. Ben her zaman gitme taraftarıyım. Anne evi sosyal tesisleri gibisi yok.
Deletedmom_100 Busray anormal olan ne ? Tek başıma bebek bakıyorum ne kaynanam var ne doğru dürüst arkadaşım aman sen 2 dk bakıverde ben buraları halledeyim diyebileceğim..İş yapsam çocuğumla ilgilenmiyorum yapmasam evin bütün işleri kalıyor.Haliyle birilerinin gelmesini bekliyorum büyük temizlikte.Annem sonuçta o benim beraber işimizi de görürüz gezerizde tozarızda bende ona gidince yapıyorum ne var bunda?
Tatlican Busray Annem temizligimi yapsin dememiş kiiii kendi yapacak anneanne cocuk bakacak gayet dogal be tatlım
Busray tubasd ama.anneanneler gelip dinlenmek isteyebilir yani ev darmadağın olck belkiiiii kızıyla torunuyla oturup kahve içmek isticej gezmek isticek
GkhnMls Busray onuda yapar tabi gezerler kahve içerler vs , ama kızına yardımcı olmak adına torunuyla da ilgilenir. Ne var bunda. Hayır evi temizlemeye de yardım edebilir, sizin anneniz hiç yardımcı olmaya çalışmadı mı size😕
Gmzcbt21 GkhnMls benim annem başka şehirde çok uykusuzum yorgunum gelir misin anne diye duygu sömürüsü yaptım bugün geldi. Her geldiğinde de hem ev işlerima yardım eder yada sen bebisle ilgilen ben evimi temizleyim derim. Hem gezeriz hem kahve keyfi yaparız. Annem de destek olmayacaksa kim olacak yahu. Ben de anneme gidince evini temizlerim. Anneler dayanamaz zaten hemen işe girisir yani ben öyle gördüm
mervemir- Deletedmom_100 annenler gelsin beraber temizlik vs halledin sonra sende onlarla memlekete git 🤣
Gmzcbt21 Deletedmom_100 ben bebeğe biri 5 dk baksa da boş boş duvara baksam diyorum 😂 özellikle annemi çağırıyorum kayinvalideme yalvarıyorum. Anneanneler babaanneler zaten seve seve yapar. Benim kayınvalidem bile gelse hadi sen işlerini yap ben bakayım diyor. Yada çok bitkinsem sen otur çocuğunla ben bir su işleri bitiririm diyor. Tabi ki kimseye güvenerek çocuk yapmadım kendim de çok güzel bakıyorum eşim de inanılmaz bir eş ve baba ama. Anane babaanne başka gelsinler nefes alalım biraz 😂 benim için de çok normal yani bu durum
yadeyade27 Deletedmom_100 kaç gün kalacaklarını bağlı bana da anormal gelmiyor bu durumlar annem bana geldiğinde gerekiyorsa yaparım bende ona gittiğimde yaparım onlarda yaşlanınca bizde onlara yardımcı olacağız çok kalacaklarsa 2 güne biter işin o zaman vakit geçirirsin yoksada kadın tut annen çocuğa bakar bir günde biter ben senin yerinde olsam birde onlarla giderdim😄
Deletedmom_100 Hazal-askin ya maalesef birini bulamam 😂 Bugün bir çoğunu hallettim ama gel gör nasıl hallettim ayaklarım tutmuyor
06elfber06 Deletedmom_100 kız ne biliyim🤣🤣🤣ben temizliği illa kendim yapacam o bakımdan öyle dedim sen evi iki günde halledersin üstüne annenlerede gider gezersin🥰
Deletedmom_100 Gmzcbt21 valla bende öyle gördüm yapılır benim çocuğumada ben yaparım gücencek birşey yok büyük temizlikte insanın yanında biri olmayınca çok zor evim birde 3+1
Birprenscik Gmzcbt21 keşke benimki öyle olsa kayınvalidem bu konuda anbenden daha iyi annem gelir gelmez eline telefonu alır malak gibi yatar yemek hazırlarken bile bir tabağı zor götürür 😒 ben onlara gidince hiç boş durmam
GkhnMls Gmzcbt21 benimkide öyle , biz uzak şehirlerdeyiz. Ama doğumumdan önce geldi uzunca bi zaman destek oldu sağolsun. Cocuğuma ben baktım, uzunca bi zamanda ev işi nedir hiç bilmedim. İyiki varlar annelerimiz🤍
Deletedmom_100 Gmzcbt21 eşim benimde yardım eder ama oda işte yoruluyor vücut yorgunluğu benimde temizliğimle beraber ikiye katlanıyor adamcağız izin gününden birşey anlamıyor onunlada dinlensin diye sınırlı yapıyorum