Dundarays Telegram grubu kurulabilir 🤗 bı kişi kurup burdan paylaşsa oradan soru paylasimi motive edici şeyler paylasabiliriz hem
fizyoterapist_anne06 Prensesannesii44 sizde gruba gelseniz hep birlikte güzel bir yolculuk olur yapamadığımız soruları da atariz😊😊
1cocukannesi Dundarays inşallah tekrardan toparlarız hep birlikte. Arkadaşlar yazmış grup kurulsa daha iyi birlikten kuvvet doğar. Hem çözemediğimiz sorunları da paylaşırız.
Meri06_ Dundarays bebege bakip her işide halledip ders calismaya vakit bulabiliyomusunuz valla ben 1 bucum aydir agda yapmaya bile zaman bulamadim helal arti ders calismak 😁
Dundarays unemere elinden geleni yap ,sonrası tevekkül,bebelerimizin şansına iyi yerlere geliriz inşallah 🤗
Papatyahanm ankarahanimefendisi canımm telegram grubu kuruldu bağlantı üstlerde kaldı tıkla katıl hemen 🥰
ankarahanimefendisi Telegram bende yokta sosyal medya paylaşmak yasak diyorlar o zaman linki niye kaldırmadılar?
fizyoterapist_anne06 Minik23 2016′da mezun oldum ben özelde Çalıştım o sıralarda KPSS düşünmüyordum ama şu anda çalışmaya başladım bu sene gireceğim inşallah
Prensesannesii44 fizyoterapist_anne06 bende 2016 paramedik mezunuyum çok sıkı bir şekilde çalışıyorum. Konularım bitti denemelere genel tekrar kamplarına başladım neredeyse 8 saat çalışıyorum günde 😵💫
Minik23 fizyoterapist_anne06 hayırlısı olsun benim bu bölümden mezun olmama 1 sene var bende 2026 da düşünüyorum bu sene sadece deneyeceğim tavsiyeleriniz nedir özelde ki deneyimleriniz