egemeninannesiiii Fridasrose İşte hormonsuz olanı vucutt atamak için kanama yapıyor vücuttan atamak için 🤔
Arenbebekk cemile161_ onu pek tavsiye etmiyorlarmış. Çok düzensiz oluyormuş hormonlar 1 aylığı öneren daha çok ama yine de siz bilirsiniz
Elif1993 Arenbebekk teşekkür ederim canım. Hormonlarımızı bozmayan bir korunma yöntemi zaten yok kii 🤗
egemeninannesiiii Arenbebekk hiç bilmiyorum iğne vurlduk öyle oldum dedi ama tabi belki ilaç vs içiyor onlarla birlikte tetiklemistir
sedaozkan22 egemeninannesiiii evet ama ülkede yaşam şartları gittikçe zorlaştığından bikere de o ücreti verecek olmak da eşleri düşündürüyor 😅
sedaozkan22 egemeninannesiiii şahsen kocam implant konusunu açtığımda hemen 2. Çocuğu zaten yapacağız boşver diyor bende hemen kapatıyorum konuyu 😅
egemeninannesiiii sedaozkan22 implant dan ama ne olursa olsun korkuyorum ben bilmiyorum yeni çıktı yani yeni duydum ne kadar güvenilir vs vs
Caglarefe egemeninannesiiii spiral iyi biyerde taktirmak önemli. Kadın doğum hapı hormonları altüst ediyor hemde ne zamana kadar kullanacaksın ki pahalıda hem
arslaninannesi98 egemeninannesiiii binde bir ihtimal kayması kanamada yapmadı bende kişiye göre değişir. Emziren annelerin bile kullanabildiği en temiz yöntem
Caglarefe egemeninannesiiii onu genelde 40 yaş üstüne takıyorlar diye biliyorum ama doktorun dediği önemli