kader03 Bende kararsızım ilk taktırdım spiral aşırı kanamam oldu çıkarttılar 2 aylık oğlum var neyle korunsam bilemiyorum hapda sıkıntı yaşamadım
egemeninannesiiii hnnl adet gunuzde taktirdiniz yoksa normal bir gündemi bakır için buçuk yabancı birşey diyip atmaya çalıştığı için kanama yapıyor die okudum
egemeninannesiiii hnnl ay prezervatif le hamile kalanları da duydum şey yapım prezervatif hap sprial toptan korunma hahahahah😂
Beyzanur68 egemeninannesiiii bende spiral kullanıyorum ama adetim gecikiyor bilmiyorum o yüzden mi başka böyle bir sorun yaşayan var mı 1 sene oldu taktıralı
egemeninannesiiii Mrvsmt2502 hormonsuz olandan biraz şey die korktum bakır var die vücut kabul etmeyip atmaya çalışıyor buda kayma yapabilir die
Mrvsmt2502 egemeninannesiiii yok canım kayma ihtimali düşük kontrolüne düzenli olarak giderseniz hiç sorun olmuyo. 1.5 senedir sadece spiralle korunuyorum hiç sorun yaşamadım annem 25 senedir spiralle korunuyor oda hiç sorun yaşamadı
egemeninannesiiii sedaozkan22 yıllık toplam hemen hemen o civara geliyor 😂 yıllık ücreti bir kere verdim die düşünün 😂
sedaozkan22 egemeninannesiiii evet ama ülkede yaşam şartları gittikçe zorlaştığından bikere de o ücreti verecek olmak da eşleri düşündürüyor 😅
sedaozkan22 egemeninannesiiii şahsen kocam implant konusunu açtığımda hemen 2. Çocuğu zaten yapacağız boşver diyor bende hemen kapatıyorum konuyu 😅
egemeninannesiiii Arenbebekk aylık iğne de düşündüm kayınvalidem ben kap krizi geçiriyordum vs dedihi için korkrum
bayankitapkurdu egemeninannesiiii ilacı düzgün içemeyeceğimi biliyordum hem de nedense ilaç içme taraftarı değildim. Spiral taktırdım 3 ay oldu çok da memnunum
egemeninannesiiii bayankitapkurdu adet döneminde mi taktirdiniz bende randevu arıyorum ama adet dönemini beklemeliyim bilemedim
bayankitapkurdu egemeninannesiiii hayır adetliylem daha kolay takıldığı için öyle takıyorlar. Ama ben adetli değildim. Kan istediler sonuca göre hemen taktılar
Elif1993 Arenbebekk aylık iğneyi ne kadara yaptırdınız. Bende düşünüyorum hap kullanmak çok zor unutuyorum.
rumy007 egemeninannesiiii eğer bunlarla hamile kalirim korkunuz varsa deri alti impilant en güzeli 3 yıl kafanız rahat ben yeni dogum yaptim bunu düşünüyorum doktorumun tavsiyesiyle
Sedoss02 egemeninannesiiii ikisini de kullandım spiral kaydı hap sivilce yaptı spiral daha iyiydi sanki
Esinaydinanan Nurakseki ekstra bi kanamaniz oldumu bende dusunuyorum ama kanamadan sikagetciydi taktiranlar
Nurakseki Esinaydinanan sırtına ben çok geç adet oldum. Bebeğim 1 yaşını geçtiğinde yavaş yavaş adet olmaya başladım. Şuan 20 aylık he üz yeni yeni kendime geliyorum
arslaninannesi98 egemeninannesiiii binde bir ihtimal kayması kanamada yapmadı bende kişiye göre değişir. Emziren annelerin bile kullanabildiği en temiz yöntem
Fridasrose egemeninannesiiii ben hormonsuz taktırmıştım kanamam çok artmıştı pedler yetmiyordu sonra düzene giriyor kanama ama vücudumdaki durmadı 7 ay sonra kendi düşmüş doktor nasıl farketmedin dedi 😂
egemeninannesiiii Fridasrose İşte hormonsuz olanı vucutt atamak için kanama yapıyor vücuttan atamak için 🤔