ESMERKADIN Sadece memeyle besleyen anneler bebeğiniz kaç aylık ve sağdınız mı sütünüz ne kadar geliyor benim sütüm zar zor 20 ml geliyor sağınca sütüm az demek mi bu
Sngl25 ESMERKADIN benim bebeğim 3.5 aylık doğduğundan beri emziriyorum hiç sağıp bakmadım kaç cc diye bnce sağdığında çıkan süt gerçek süt miktarın değil bebek emerken daha fazla emiyor çünkü yaptığı çiş ve aldığı kilo iyiyse eğer sütün az dahi olsa bebeğine yarıyordur
Haticeado ESMERKADIN çalıştığımdan dolayı sagıyorum saydığın süt miktarı senin sütünün azlığı yada çokluğunu belli etmez bebek daha kuvvetli fazla çeker bide siz emme sonrası yapıyorsunuz haliyle az gelecek normal yani
Hazal89 ESMERKADIN bende sağıyorum az geliyordu burada bir arkadaş sağolsun incir önerdi sabah akşam 3 tane kaynatıp içiyorum birde hurma yiyorum bayağı faydasını gördüm
Zefna Sağdığın alete de bağlı bence, ben elektrikli pompayla bi satte 20ml, manuel el pompasıyla beş dk da eğer emme zamanıysa 50ml bile cıkıyor.
ESMERKADIN Zefna benim lansinoh elektirikliyle sağıyorum genelde emzirdikten sonra oluyor sağma zamanım
Poyrazgizem Zefna siz ekstra mama kullanıyormusunuz ben kullanıyorum benimde sağınca 50 ml çıkıyor merak ettim o yüzden
ESMERKADIN Sngl25 sağınca az çıkınca üzülüyorum ya napıcam bilmiyorum bebeğim 36 haftalık prematüre doğdu acaba kuvettli emmiyor mu diye düşünüyorum bazen 6-7 dakika emiyor sizce yeterli emiyor mu çünkü ben arada mama da veriyorum sütüm yeterli değil mi bilmiyorum mamayı azaltmaya çalışıyorum ama sütü sağınca az çıkınca sütüm az diyorum😔
ESMERKADIN Poyrazgizem evet kullanıyorum ama önce meme sonra mama veriyorum arada sağabilirsem sağıyorum işte
ESMERKADIN Haticeado gerçekten mi?😊ihtiyacım var bunlara bende az diyorum hep 6-7 dakika emiyor gene normal mi
OglummBalll ESMERKADIN benimkide öyleydi bugun doktora gittim söyledim oda eczaneden silikon biberon ucu gibi meme ucu önerdi aldım ve emdi oglum
OglummBalll ESMERKADIN wee ninkini aldım bende yumuşacık hemen emdi hiç beklemiyordum emmesini 15 tl ye aldım
OglummBalll ESMERKADIN 28 günlük biberona alıstı meme istemiyodu biberonda bile anne sütü verdim sadece benim sütümü içiyo
OglummBalll ESMERKADIN standart dı aldıgım gögüs ucu eczanedekinde boyut yoktu aventte vardı oda hosuma gitmedi
ESMERKADIN OglummBalll 10 gün küvezde kaldığında bile 200 ml çıkmadı bir gün boyunca sağmam anca 250-300 oldu