FirdevsHaniminKiziKonusuyor Zeynepelcin bir aylik bebekle düğüne gidilmez naçizane fikrim. Kulakları çok hassas, dış dünyaya karşı çok hassas. O yüksek sesle bebeğe travma yaşatabilirsiniz. Kesinlikle gidilmemeli
Catlakbiranne Zeynepelcin Çok hassas daha Birileri kucağa almak isteyebilir hastalık kapabilir Siz gidin yarım saat 1 saat bebeğinizi birine bırakın Sesten rahatsız olur
KayraVeAnnesi_06 Zeynepelcin Hiçbir düğüne götürmedim , onun için yararlı yada faydalı birşey değil sonuçta o kadar küçük bebeğin öyle sesli kalabalık bir ortamda olması bence uygun değil
sevvgi Zeynepelcin daha çok küçük bağışıklığı da düşüktür, kızım üç aylık hergün dışarı çıkarırım hava soğuk olsa bile ama kalabalık ortamlara hiç sokmadım, hastalık hep.
Zeynepelcin FirdevsHaniminKiziKonusuyor evet bende normalde gitmem hayatta ama düğün abimin olduğu için fikir almak istedim.nasil yapacağımı şaşırdım gitsen bir dert gitmesen bir dert
Zeynepelcin Catlakbiranne büyük ihtimal öyle yapacağım çünkü düğün abimin başka biri olsa asla düşünmem
Zeynepelcin KayraVeAnnesi_06 bence de öyle ama dugun abimin ondan fikir almak istedim giden var mı diye
Zeynepelcin sevvgi aynen öyle ama düğün abimin fikir almak istedim. Yoksa ben 40 i çıkana kadar kimsenin gelip görme tarsftari bile degilim
Dilekkkk19 Zeynepelcin çok yakınının dügünümu gidilmez daha cok kucuk 40ı dahi çıkmamış görmek isteyen olur öpmek isteyen olur heryer hastalık aman diyim
Zeynepelcin Dilekkkk19 evet abimin ondan sordum bende çok aradayim şimdi başka si olsa zerre umrumda olmaz
etuerk Zeynepelcin kış ayı virüsler havada uçuşuyor herkes hasta, gideceksin el kadar bebeği o sese maruz bırakacaksın o ayrı millet sevmek isteyecek çocuk hastalık kapacak o ayrı. Vicdanın el verecekse git
Zeynepelcin etuerk bacim sende ne bu şiddet bu celal bende biliyorum heralde düğün yabancı degi lya ondan sordum ben var mi giden diye yoksa bende götürmem zaten giden varsa fikir almak istedim goturmemem gerektiği biliyorum zaten sorum o değil ki
Mom_122 Ben yakinimin düğününe gitmedim sahsen. Henüz 20 günlükte. Daha çok küçük bence virüslere mikroplara çok açık. Üstelik her gören sevmek kucagina almak isteyecek belki öpmeye çalışacak. Ve yüksek sese maruz kalacak. Yetiskinlerin bile kulagini agritiyor o kadar müzik
Okuyanbiranne Zeynepelcin abi çok yakın ben olsam gider sonra da kayınvalidemle eve gönderirdim. Hatıra için birkaç pozu olur.
KayraVeAnnesi_06 Zeynepelcin Anlıyorum çok yakınınız ama gerçekten çok zararlı onun için bence eşiniz tarafından bakabilecek biri varsa koşa süreliğine emanet edin sizde çok durmaz bebeğininizin yanına geçersiniz ben hep öyle yaptım kendi tarafımızın düğününde eşim tarafından birine bıraktım eşim tarafı olduğun da da anneme bırakıp gittim çok durmadım zaten bebeğim vardı herkes anlayış gösterdi
Metesmom Zeynepelcin gitmeyin çok gürültülü. Zaten grip mevsimi bir sürü kişi hasta. Hiç sokmayın çocuğu o ortama
Huriadaveannesi Zeynepelcin ben gittim küçük olduğu için kimse kucağına almadı pusetinde uyudu zaten sürekli sorun yaşamadım yani
etuerk Zeynepelcin ben neden şiddetleneyim bacım çocuk senin çocuğun bana dokunan bişey olmaz soru sormuşsun yoruma açık olacaksın ki bende fikrimi söyledim, herkesin kendi kararı
A_12ynr Zeynepelcin düğüne gitme bir aylık kulakları tam anlamı ile gelişimini tamamlaması lazım yoksa kulaklarında skntı çıkabilir yukses seste olmakdan . Korkabilir yada tam tersi uyuyabilir ama kulak lari iciin diyorum bence yani sen bilirsin genede ve orda emin ol kucakdan kuacaga gezer hangi birine hayr diyecen öpmek isteyen olur çekecek olan sen ve çocuğun başkası çekmez ordakilerin hiç birisi çocuğun hasta olsa iyi olana kadr başında durmaz .
Zeynepelcin Okuyanbiranne teşekkür ederim evet gideceğim hallettik eşimle dönüşümlü gidip geleceğiz maalesef kayinvalidem çocuğa bakmaz