Melkkkk queenx canım ben birsey demiyorum zaten hersey Allahtan dün okuduğumu söylüyorum sadece ben anneyiz aklıma takıldı sordum sadece
Seher11 Bebeğinız down sendromulu olsaydı bu zaten doğar doğmaz tespit edilirdi hadi anne karnında yanıldılar diyelim. Muhtemelen bilginiz pek yok araştırmanızı tavsiye ederim
Melkkkk Seher11 aslında bilgim vardı bu konu da ama internete biraz yazınca biraz kafam karıştı anneyiz tedirgin oluyoruz ama hersey Allahtan 🙏🏻
Aloneeee Melkkkk hayır canım. Doktorlar başka şeyler de görüyor. Ama anneye genelde söylenen şey çekik gözlülüğü oluyor. Aslında diğer belirtileri de görüyorlar ama emin olamadıkları için onu söylüyorlar ve teste yönlendiriyorlar
Seher11 Melkkkk aman internete göre kesin down sendromludur zaten. Siz merak etmeyin 4.aya gelmiş %100 farkedilirdi.
nazlimom_ Melkkkk benim arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı ilk ay doktor kontrolünde doktoru gözlerden dolayı down olabilir demiş bunlarda dna testi yaptırdılar temiz çıktı doktordan şikayetçi oldu sütü kesildi stresten
Nurten89 Melkkkk benimkide çekik gözlü hatta baya onlarada benziyo ama başka emare yok burunu normal elinde çizgi yok
5656 Melkkkk hamilelikte ve çocuk büyütürken gerçekten çok fazla kimseyi dinlememek lazım galiba ya emin olduğumuz şeylerde bile insana bi acaba dedirtiyorlar demi 😄
Hazal-askin suilesu forumda sol üst köşede üç çizgi var oraya tikla resim yükle var ona bas yüklemek istedigin fotoğrafı yükle sonra kopyala ve hangi posttan paylamak istersen kopyadigin şeyi yapıştır ve paylaş