kinderpingui Kızlar ablam 6 haftalık hamile yanlız toxsoplazma değeri yüksek ama yinede negatif konuyla ilgili bilgisi olan varmı tahlilden anlayan varsa resim yükleyebilirim
Kocamdaaakocammm kinderpingui Aşkım geçmiş olsun hiç bir bilgim yok sağlıkla alır inşallah bebeğini kucağına 🙏♥️
Meriskus kinderpingui sorun yok sokak kedilernde aşısız kedilerden Ve kedi dışkılarından uzak durması yeterli☺️
motherisbackk kinderpingui değer negatif ve değer yüksekse bu daha önce hastalığı geçirdiği anlamına geliyor diye biliyorum ben o yüzden sorun yoktur bence hastalığa bağışıklığı var gibi düşün
kinderpingui Kendisi çok uzun uğraşlar sonra gebe kaldı kötü birşey yaşasın istemiyoruz çünkü 9 yıl bekledi😢
motherisbackk kinderpingui öyledir sorun yoktur şuan geçirmiş olsaydı pozitif çıkardı değeri:) ben hiç geçirmemişim bağışıklığımda yoktu hamileliğimde ekstra her şeye dikkat ettirdi doktorum sucuk bile yiyemiyodum😂
kinderpingui motherisbackk bendede hiç olmadı aynen gebelik çok hasas bir dönem yememize içmemize gerçekten çok dikkat etmeliyiz bende hiç tüketmedim salam sucuk. Vs gibi şeyler
kinderpingui Kocamdaaakocammm ayyy amin amin çok dua lütfen belki anlatmıştım size ablamı çocuğu olmuyordu diye işte oldu ama şimdide böyle bişeyle uğraşıyoruz
kinderpingui Meriskus inşallah canım ya zaten öyle pek içli dışkı değil hayvanlarla dr da aynısını söyleyince daha bir uzak duracaktır
ozmel Igg pozitif çıkarsa bi sıkıntı çıkmaz sanırım ıgg hastalığa bağışıklığını gösteriyo tekrar bir test isterler avidite testiydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam. O zaman sonuç belli olur
ozmel kinderpingui Anladımm, inşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan kucağına alır yavrusunu hiç stres yapmasın rabbim yardımcısı olsun inşallah 🤲🌸
momofege kinderpingui ıgg negatifse sorun yoktur yani şuan ablanızda aktif bir toxoplazma yok daha önceden geçirmiş olduğu için ıgm pozitiftir o da toxoplazmaya karşı bağışıklık olduğunu gösterir buda iyi bir şey
momofege Opecert bende de bir tanesi negatif bir tanesi pozitifti doktor böyle dedi diye hatırlıyorum tam tersi de olabilir dediğiniz gibi yanlış yönlendirme yaptıysam kusura bakmayın 🥹