miray_85 Sessiz calisan saç kurutma makinalari var onlara bi bakin baska bir yöntem yok gibi havlu sarmak dişinda
zehraaktas Laden çok uzun sürede kurumuyorsa kurutma makinesi o kadar da rahatsız etmez diye düşünüyorum her zaman olan bişey değil çünkü
Laden zehraaktas kısacık saçlarım aslında omuzuma bile gelmiyor ama çok gür. 15 dakika falan sürüyor kurutması
Laden Tombikdonerartikcokpahali valla bizde bir tek bacasız doğalgaz sobası var petek falan yok. Sobanın üzerine yatayım ben o zaman😁😁
Laden Tombikdonerartikcokpahali e başın ağrımıyor mu hasta olmuyor musun? Kız bir tek ben mi yüzüme üfürseler hasta oluyorum ya? Şuan nasıl gribim var ya gözümden yaşlar akıyor o derece😁
Tombikdonerartikcokpahali Laden alışkanlık ile ilgili birşey bence 😅 hep böyle yaparak yatarım belki ben de kurutma makinesi ile kurutursam hasta olurum 🤣
berosunannesi Laden benim şuan başımda havluyla bu postu okumam peki😂 Ama ben kurutucam ya diğer türlü baş ağrısından ölürüm yani bebeğim uyanmasın yeter bana 😄
zehraaktas Laden hasta olmanızdan iyidir ya 15 dk katlanıversinler bişey olmaz ben geç de olsa kurutuyorum sizin gibi saçım gür benim de geç kuruyor ama kurutmayınca da baş ağrısından uyuyamıyorum
Laden Minel-inannesi aa dur bende yapayım onu anneciğim iğne oyasından tülbentler yaptırmıştı 8 senedir çekmecede duruyor kullanmış olurum😁
birazquality Laden ay çok geç aldıysam bile açıyorum valla bazen napıyım kafam buz gibi oluyor ıslak saçla sabaha kadar asla duramam ben yazın bile saçımı kuruturum🤣
Laden Tombikdonerartikcokpahali eşim uyudu çoktan. O uyumaz ölür hayatta uyanmaz. Ona kalırsam sabaha kömür olurum ben😁😁