mrac55 Selam kızlar 🙋 2 aylık oğlum var sünnet yaptırmak istiyoruz fakat devlet hastanesindeki doktor 6 yaş öncesine yapmıyor. Özelde ise 6 bin. Yaptırma taraftarıyım ama ufak bi işlem için fazla para alıyorlar gibi geliyor :( ne dersiniz özelde yaptırayım mı gecikmeden
4521 mrac55 selam aleyküm ben oğlumu 1 aylıkken yaptım özel hastanede değil özel klinikte yaptım küçük bişey gibi görünüyor ama o da operasyon bence hem büyümeden hemde hijyenik ve iyi bir doktor da yapmanızı öneririm ne kadar erken o kadar tez vakitte iyileşme olur şimdiden geçmiş olsun
Bebegimm1 mrac55 özelde içeri alan yerle yaptırın bende özel hastanede yaptırmıştım pandemi zamanıydı tanış vardı devlette olucaktı ama içim rahat etmedi bensiz ameliyata tek göndermek istemedim özel hastanede 2 aylıkken yaptırdım işlemin kısa olmasına bakmayın sünnet çok önemli ve doktor da çok önemli en ufak yanlış yapmaya gelmez görüyoruz yanlış yapılan işlemleri tekrar ameliyat ediliyor hastane ve doktoruda araştırın şimdiden yaptırın hareketsiz zamanları çnkü
Bibebek_ mrac55 ön muayene yaptırın öncelikle. Belki fıtık vardır hipospadias vardır en azından bir problem olup olmadığına tedbir amaçlı bakılır. Bi sıkıntı yoksa sünnet yaptırmanızı tavsiye ederim. Ben özel bir klinikte yaptırdım doktor temiz ve güzel ilgilendi. Yanına da girdim. Bacakları bağlı olduğu için ağladı sadece. Takribi 15 gün içinde hiçbir şey kalmamıştı ç. 4. Gün gülüp oynamaya devam etti 2. Gün de sünnet olmamış gibiydi
demirikonunannesi mrac55 biz geçen hafta salı günü olduk bebeğim bugün 2 ay 2 günlük kesinlikle hemen yaptırmalısın biz 3 günde iyileştik hiç hissetmedi bile arkadaşım bizden 3 gün sonra yaptırdı onun bebeği 8 aylık hala toparlanamadı çok korktu şimdi altını değiştirmek için yatırdığı an basıyor çığlığı :( hareket etmek emeklemek istiyor sabit tutmakta çok zor o yüzden hareketlenmeden dönmeler falan bsşlamadan yaptırmak lazım bu arada klipsli değil dikişli tercih ettik biz Ankarada yaşıyoruz 2750 ye yaptırdık
mrac55 4521 aleyküm selam bir kliniği aradım onlar klipsli yapıyorlarmış, hastane ise eski usül. Siz nasıl yaptırdınız? Önerir misiniz
mrac55 Bebegimm1 evet ilerde dönmeye başlayınca sıkıntı olur diye şimdi istiyorum bende. Hangi yöntemle yaptılar peki?
gul2_380 Bebegimm1 bende bugun yaptırdım eve geldik fakat krem nasıl sürmem gerekiyor bilmiyorum her tarafı sargı bezi açsam zarar görür açmadan bu krem nasıl sürülür bilmiyorum siz nasıl yaptınız acaba
Bebegimm1 mrac55 dikişli yaptırdım klıps de tekrar doktora gidip çıkarmak gerekiyormş yani tekrar canı yanabilir ve dikişli daha çok öneriliyor siz sadece normal bakımını yapıyorsunuz dikişler kendi kendine düşüyor tekrar doktora gitmeye gerek kalmıyor ertesi gün banyosunu yaptırmıştım doktor suyla temas ettir her gün demişti dikişleri düşmüştü 1 haftada
ebrudemir68 mrac55 merhabalar ben de oğlumu klinikte eski usul sünnet yaptırdım 3bin liraya. 14 gün oldu sünnet olalı hiç bir sorun yaşamadık maşAllah. 4.5 aylık. Devlet hastanesinde genel anestezi yapıyorlar ben buna karşıyım ben lokal anestezi yaptırdım gayette memnunum. Siz hangi şehirde oturuyorsunuz. Sünnet konusunu iyi araştırın derim
mrac55 Bebegimm1 ben de dikişli düşünüyorum klipsli pek içime sinmedi, teşekkür ederim cevabın için ☺️
mrac55 ebrudemir68 siz yine ucuza yaptırmışsınız, Kastamonuda oturuyorum 5 binden başlıyor burda ☹️ siz nerede oturuyorsunuz
29-Songul Merhaba Ben oğlumu 11 gunlukken sünnet ettirdim özel poliklinik de 2.500 tl ye iyiki yaptirmisim 1. Gün biraz agladi sonrası hiç ağlamadı hissetmedi hemen iyileşti iyiki yaptirmisim simdi 43 günlük olduk sünnet stresini atlattik😄
mrac55 29-Songul bende hep 40ı çıkmadan yaptırcam diyodum bir baktım 2 aylık olmuş anlamadım 😂😂 siz çok iyi yapmışsınız 😊
29-Songul mrac55 Bizde bi anda karar verdik benim büyük oğlum 3 aylıkken sünnet ettirmiştim yeni doğan oğlumuda 3 aylıkken yaptirmayi düşündük eşim poliklinige gidince ordaki doktora sormuş sünnet fiyatını doktorda sormuş kac aylik bebek deyince eşim yeni doğdu hemen sünnet edelim dedi yeni doğduğu için sinirleri gelişmemiştir dedi ilaç kullanması na bile gerek kalmaz dedi ağrı hissetmez bizde bi anda karar verdik iyiki yaptirmisim oğlum büyüyünce dua edicek bize😄
mrac55 demirikonunannesi yaptırayım o zaman bende çabuk iyileşsin burası biraz pahalı ama yapacak bi şey yok bebeklerimizden önemli değil ya 😊
kalendermesrep demirikonunannesi Herhangi bir krem kullandınız mı? Karton bardağı kesip kapatma gibi şeyler yaptınız mı ? Bir de kaka yapıp pipisine sürülünce çok tedirgin oluyorum nasıl temizlediniz ?
Kayrosunannesi mrac55 5 aylıkken özel bir klinikte yaptırdık 2.500 tl gibi bi ücret ödedik dikişli olmuştu operasyondan 8 saat sonra hiç sünnet olmamış gibiydi normal hayatımıza devam ettik hemen ertesi gün dönmeye başladı hiç sorun yaşamadım bence değer devlet hastanesinde anestezi veriyorlar ve bebek aç kalıyo diye biliyorum birde bebeğin yanına giremiyorsunuz diye duymustum biz yanında elini tutup müzik dinledik uyuşturucu kremle olmuştu
Bir_anne2374 Kayrosunannesi Her hastane bir olmuyor biz devlette yaptırdık İzmir Torbalı Hastanesi’nde oldu lokal anestezi verildi 3.5 aylıktı sünnet esnasında bizde icerdeydik temiz ve hijendi doktorumuz çok da eğlenceliydi 10 dk bitti
mrac55 mrac55 sinop yada karabükte yaptıran ve öneren var mı? Önerebileceğiniz bir yer varsa oralarada gelebiliriz yakınız çünkü