Beril4226 Aybarss38 Bizde randevu aldık inşallah sıkıntıli bir durum olmaz hepimizin bebeği çok kıymetli 🤲🥺
Pengu Aybarss38 bizde yemi geçtk bu yollardan sonuçda bişey cıkmadı bebeklerde oluyormuş. Stres yapmayn
Beril4226 Pengu İnşallah bizimkide öyledir.Kizim kıpır kıpır maşallah her şeyi normal ama hu deger düşük çıkınca insan her şeyi düşünüyor
Pengu Beril4226 aynen benmkinde de biley yoktu kıpır kıpır hatta korktum hasta bile değl neden düşük diye ama bişey cıkmadı inşallah sizde de bişey cıkma korkmayn
eygokkk Beril4226 çok geçmiş olsun bebeklerde olabiliyor diye duydum ama tabi doktorunuz ne derse ona göre hareket edersiniz ben daha önce bi kaç postta denk geldim kan takip ile bi süre sonra normale biniyordu inşallah öyledir
sb- Beril4226 hastayken ve 1 yaşa kadar öyle olabiliyor oğlumun da 0.8lerdeydi yaşından sonra düzeldi
Beril4226 Aybarss38 Aybarss38 Evet bebklerde oluyor korkulacak bir şey yok dedi.Ama takip edilecek üç hafta sonra yine kan vereceğiz
Beril4226 Pengu Ne zaman yükseldi peki değerler.Yukselene kadar takviye vs kullandinizmi teşekkür ederim şimdiden cevabınız için 🤗
Pengu Beril4226 biz daha yeni gittik daha yükselmedi ancak periferik yayma testi falan yapıldı. Orda sorun çıkmadı . Diğer değerleri de iyi beslenmesine dikkat edin dedi hemotolog hatta demiride bir ay sonra kesn dedi