RANAMMM rumuzyy Rabbim korktuğun yere uğratmasın inşallah sen sev ,bol bol kokla ,öp ,daha çok küçük senin ona onun da sana ihtiyacı var güzel anne aklına kötü şeyler getirme sonuçlarınız temiz çıkar inşallah
Hmom rumuzyy alerjinuz olabilir. Brnim kiziminda alerjisi var cok gaz sikintisi cektik sut ve sut urunlerini 2 3 hafta azaltnca gaz sikintilari azaliyor
RANAMMM rumuzyy Evet ama saniyelik olurdu şuan 20 aylık ağladığı zaman bile nefesi kesilir doktor normal dedi
Derininmotheri Bebeğim 4 aylıkken gözleri kaymaya başladı normal dedim göz doktoruna gittim normal dediler sonra baktım nefesi kesiliyor gözleri kayıyor bende bağımsız oluyor acile gittim dirençli epilepsi hastası olduğunu öğrendim şuan 10 aylık çok şükür iyi ilaç kullanıyoruz siz direk bi çocuk doktoruna gidin o sizi çocuk nörolojiye yönlendirir eeg çekilir ne olur olmaz geç kalmayın inşallah gazdandır
rumuzyy Derininmotheri peki uykuda mı kayıyordu gözleri bizimki uykuya geçişte ve uykuda kaydırıyor herkes gülüyor çok normal diye ama içim rahat değil hııı diye saniyelik nefesi kesiliyor Ve gaz sancısı mı bilmiyorum ıkınıp morarıyor sizde bunlar hep oldu mu yarın eegçekilecek ama sonuç bir ay sonra diyorlar
Tu_Na rumuzyy gaz canım epilepsi kasılıp kalır kolunda bayılır köpük gelir bir çok çeşidi var epilepsi bu diyemezsin ama git istersen uykuda morarir gazı olan bebek ayaklarini kadar hiiiii diye ses gelir boğulur gibi
Tu_Na rumuzyy yan yatır sürekli gaz masaji ılık suda beklet çıkart sonra şap simplex al kullan rahatlar
Tu_Na rumuzyy yok ne demek ben 3 ay o sesi çektim uykuda bir bakıyordum iiiiiiiii diyor yatıyor gözün beyazı normal hilal olur yarım açık tam dalmadi demek Inter etten araştırma beni eklemek istersen ekle instadan bir çok kişiye yardım ci oldum sanada olurum ben de tek baktım deprem bölgesinde birde baya zorluk çektim aklıma takilan ne varsa sorarsın bana
Tu_Na rumuzyy hayır büyüdü düzeldi o demek sizin farklı özellikleri var mış ilk 3 ay o sesler vardı gaz dendi her gitmede sonra bitti 5 aya giriyorux
Derininmotheri Semanurozgan evet west sendromlu dirençli epilepsi oluyor çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Derininmotheri Semanurozgan biz şuan sadece şurup kullanıyoruz ek olarak vitamin ve b12 veriyoruz aklınıza takılan birey olursa bana sorabilirsiniz